PlayStation 2017 line-up zal geweldig worden volgens Shuhei Yoshida

  Hoewel de PlayStation 4 de best verkopende console deze generatie is, leveren veel fans kritiek op de first-party games van PlayStation. Als we Shuhei Yoshida, president van Sony Interactive Entertainment, moeten geloven zal de PlayStation 2017 line-up daar verandering in brengen.

  In een interview met 4Gamer, dat is vertaald door Dualshockers, komen er verschillende PlayStation personen aan het woord. Een van deze personen is Shuhei Yoshida, president van Sony Interactive Entertainment, en hij heeft lovende woorden of de PlayStation 2017 line-up. Volgens Yoshida wordt het een jaar met geweldige software.

  Daaraan voegt hij toe dat alle geweldige software optimaal gebruik zal gaan maken van de hardware die PlayStation dit jaar heeft uitgebracht. Dit betekent dat er betere optimalisatie zal zijn voor PS4 Pro en daarbij zullen er nieuwe PlayStation VR games en ervaringen op de markt komen. De toekomst van PlayStation ziet er dus goed uit, aldus Yoshida.

  Ook hoofd bij Japan Studio, Keiichiro Toyama, ziet veel in de toekomst van de PlayStation 4. Zijn nieuwste game Gravity Rush 2 werd helaas verplaatst naar 2017, maar dit betekent niet dat de studio stil zal gaan zitten. Volgend Toyama zal de studio hard aan het werk gaan nadat Gravity Rush 2 is afgerond, om snel weer een nieuwe titel uit te brengen.

  PlayStation 2017 line-up kan verrassingen bevatten

  Naast Toriyama, kwam ook Masaaki Yamagiwa, producent van Bloodborne, aan het woord. Die voegt toe dat ook hij bezig is met een grote game. In het interview geeft hij verder geen details vrij over welke titel dat is, het zou om een nieuwe Bloodborne kunnen gaan.

  Bloodborne kwam namelijk in het begin van 2015 uit, een ontwikkeltijd van twee tot drie jaar voor het nieuwe deel is redelijk. Dit zou betekenen dat als de ontwikkeling meteen na het eerste deel is begonnen, dat de game tegen het einde van zijn ontwikkeling aan zit. Echter, zijn dit enkel gedachten en is zolang Sony niets heeft aangekondigd, kunnen we dus enkel kunnen hopen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.