PlayStation 2 thema komt naar PlayStation 4

  Goed nieuws voor mensen die nogal nostalgische gevoelens krijgen van de PlayStation 2. Het PlayStation 2 thema komt namelijk naar de PlayStation 4.

  Die gevoelens hadden de mensen achter Truant Pixel klaarblijkelijk ook, want zij hebben het originele PlayStation 2 menu met al haar geluidjes en animaties compleet overgezet naar de PlayStation 4.

  Het blijft dan wel een dynamische achtergrond afbeelding, de menu structuren van de PlayStation 4 blijven immers hetzelfde, maar voor voormalig PlayStation 2 bezitters is dit een welkome toevoeging. Nog deze week kun je herinneringen ophalen met het nieuwe, maar toch ook weer oude thema.

  PlayStation 2 thema verkrijgbaar in PlayStation Store

  Dit project van Truant Pixel is begonnen als zelfstandig project, maar is inmiddels opgepikt door Sony en komt 6 december officieel naar de PlayStation Store. Wel kost het thema 3 euro, maar dat komt dan ook doordat een externe partij erachter zit. Diezelfde dag komen overigens ook de heruitgaves van alle Jak & Daxter games naar de PlayStation 4.

  Kun je nu al niet meer wachten? Dan kun je nog altijd het originele PlayStation 2 menu bekijken en luisteren op YouTube!

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.