PlayerUnknown's Battlegrounds verkoop over de 5 miljoen

  De PlayerUnknown's Battlegrounds verkoop gaat enorm goed. De game is op dit moment meer dan 5 miljoen keer over de digitale toonbank gegaan.

  Dit cijfer meldt SteamSpy, de website die verkoopcijfers van Steam bijhoudt. Dit zijn geen officiele cijfers, maar de website analyseert data van Steam gebruikers om zo een goed beeld te vormen van de verkoopcijfers.

  PlayerUnknown's Battlegrounds verkoop enorm succes

  Dit betekent dat PlayerUnknown's Battlegrounds per maand nu een miljoen keer verkoopt. Dit is een enorm succes voor de game, welke nog altijd in de early access fase zit.

  Van deze vijf miljoen gamers zijn er ook veel dagelijks actief. Het is één van de meest gespeelde games op Steam met honderdduizenden spelers tegelijk online.

  Vecht tot de dood

  In Battleground worden 100 spelers op een eiland gedropt. Vervolgens moeten ze het tegen elkaar opnemen tot er één speler over is. Dit levert enorm spannende situaties op, welke de game ook uitermate geschikt maakt voor Let's Plays en Twitch streams.

  Later dit jaar moet de game ook naar de Xbox One komen. Dat zal de PlayerUnknown's Battlegrounds verkoop ongetwijfeld nog een verdere boost geven.

  PlayerUnknown's Battlegrounds

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.