PlayerUnknown's Battlegrounds Singleplayer komt definitief niet

  Wie aan het Battle Royale spel PlayerUnkown’s Battlegrounds denkt, zal voornamelijk de beelden van hectische schietgevechten voor zich halen. Een PlayerUnknown’s Battlegrounds singleplayer zou in eerste instantie een mogelijkheid worden, maar de maker van het spel heeft de deur daarnaar dichtgegooid.

  In de titel nemen spelers het tegen elkaar op in een gebied dat steeds kleiner wordt, om zo gamers de dwingen zich constant te verplaatsen en zo op elkaars pad terecht te komen. De winnaar gaat er uiteindelijk met de ‘winner winner chicken dinner’ vandoor te gaan.

  PlayerUnknown's Battlegrounds singleplayer maakt plaats voor Crossplay

  Waar PlayerUnknown’s Battlegrounds wel in de nabije toekomst een optie moet krijgen om op een Xbox One te spelen tegen PC spelers, heeft Brendan Greene, de maker van het spel, de deur naar een eventuele singleplayer modus dichtgegooid.

  Volgens de baas van de studio is er geen geld en vooral geen tijd, mede doordat de focus ligt om het realiseren van de crossplay tussen Xbox One en PC. Het spel komt later dit jaar uit voor de console van Microsoft. Mocht je de nieuwe Xbox One X alvast willen pre orderen, dan kan dat hier.

  PlayerUnknown's Battlegrounds

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.