PlayerUnknown's Battlegrounds release ook Fallout 4 voorbij op Steam

  De PlayerUnknown's Battlegrounds release is na Grand Theft Auto V nu ook Fallout 4 voorbij op Steam. Het gaat om de lijst van 'meest gespeeld door gamers op hetzelfde moment'. De game is nog niet eens officieel uitgekomen en is al immens populair.

  De PlayerUnknown's Battlegrounds release wint steeds meer terrein op de Steam-gerelateerde lijsten. Het spel staat nu op derde plek van Steams meest gespeelde games. Het gaat hierbij niet om het aantal verkopen maar om het aantal spelers dat op hetzelfde moment de game speelt. Deze week behaalde Battlegrounds een record van ruim 481 duizend spelers.

  PlayerUnknown's Battlegrounds release

  Met dat aantal is het dus nu ook Fallout 4 voorbij, twee weken geleden streefde de game al Grand Theft Auto V voorbij. Het record van PUBG stond toen op ruim 382 duizend gamers, dat record is dus in ongeveer veertien dagen met 100 duizend omhoog gegaan. Er staan nu nog maar twee games boven het spel, dat zijn Dota 2 en Counter-Strike Global Offensive.

  Het meest opvallende aan het succes van Battlegrounds is dat de game al een tijd uit is, hoewel in Early Acces modus. De aanvoerders van de lijst behaalden het succes in de eerste week van de release en zagen daarna het spelersaantal steeds verder afnemen. De PlayerUnknown's Battlegrounds release kent dat probleem niet, daar wordt het aantal spelers steeds groter.

  Het laatste nieuws is dat binnenkort een grote update uitkomt en die update kent grote plannen. De aanstaande update zal een grote uitbreiding zijn van de aanpassingsopties van jouw karakter. Zo komen er veel maskers, brillen, handschoenen, vesten, jassen, korte broeken en nog veel meer items. Wanneer de update uitkomt is nog niet bekend.

  Vorige week werd bekend dat het spel meer dan vijf miljoen keer is verkocht. Dit blijkt uit cijfers van SteamSpy, een website die verkoopcijfers van Steam bijhoudt. Het zijn dus geen officiële cijfers.

  PlayerUnknown's Battlegrounds

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.