PlayerUnknown's Battlegrounds Early Access stopt deze maand nog

  PlayerUnknown's Battlegrounds Early Access loopt tegen haar einde aan. 20 december komt update 1.0 uit en dan is de game volledig af.

  PlayerUnknown's Battlegrounds verscheen in maart als early access titel op Steam. Dat houdt in dat je de game gewoon kunt kopen en spelen, maar in feite een uitgebreide beta speelt. Van die uitgebreide beta wordt 20 december afscheid genomen, waarna de game echt af is.

  Dat neemt niet weg dat PUBG, zoals het spel vaker genoemd wordt, daarna geen updates meer krijgt. Zo lijkt het aannemelijk dat er in lengte van jaren constant nieuwe maps, wapens en andere gameplay elementen toegevoegd worden om PlayerUnknown's Battlegrounds levendig te houden.

  PlayerUnknown's Battlegrounds Early Access voegt map toe

  Voordat het allemaal zo ver is worden eerst nog de nodige nieuwe dingen op de valreep getest. Eerder werd namelijk al bekend dat de nieuwe map, Miramar genaamd, nog in de early access periode naar PUBG komt. Die moet immers ook getest worden en dat gebeurt nu.

  PlayerUnknown's Battlegrounds komt ook nog uit voor de Xbox One. Het betreft een in de winkels verkrijgbare Xbox Game Preview versie, wat hetzelfde inhoudt als early access. Vanaf dinsdag 12 december is de game verkrijgbaar voor die console.

  PlayerUnknown's Battlegrounds

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.