PlatinumGames ziet graag een The Wonderful 101 Switch Release

  Alhoewel Nintendo nog niets bekend heeft gemaakt over een mogelijke The Wonderful 101 Switch release, zou ontwikkelaar PlatinumGames graag ook Switch-gamers de ervaring van The Wonderful 101 willen bieden.

  Fans lijken een heruitgave op de Switch wel te zien zitten. Dit blijkt uit luid enthousiasme van fans, nadat tijdens het Reboot Develop 2018 talk het publiek de vraag voor werd gelegd.

  Positief over The Wonderful 101 Switch Release

  De vraag werd gesteld door ontwikkelaar Hideki Kamiya. Alhoewel Kamiya zelf Japans-talig is, werd zijn vraag aan het publiek al snel naar een veel begrijpelijker taaltje vertaald:

  "We schroeven de participatie van het publiek wat op. Op het moment onderhandelen we nog steeds met Nintendo of het mogelijk is om The Wonderful 101 een Switch release te geven, maar het helpt altijd als mensen in het publiek klappen als ze een Switch versie van het spel daadwerkelijk zouden kopen!"

  Het publiek reageerde erg enthousiast door na deze vraag luid te klappen. Of dit er echt voor gaat zorgen dat een Switch versie uitkomt, is nog verre van zeker. Deze game ontving in onze The Wonderful 101 Wii U review maar liefst een 8,0. De game werd geprezen omdat die lekker moeilijk was, maar op zijn tijd ook erg humoristisch.

  Vaker heruitgaven

  The Wonderful 101 op de Switch ligt wel in lijn met eerdere zetten van Nintendo. Zo verschenen er sinds de release van de Switch meerdere Wii U-games als heruitgave op de Nintendo Switch. Eerder verscheen onder andere Mario Kart 8 Deluxe al en verschijnen binnenkort ook Donkey Kong Country Tropical Freeze en Hyrule Warriors opnieuw.

  Ook andere games van PlatinumGames kregen een Switch release, zo verschenen beide delen van Bayonetta eerder dit jaar op deze draagbare console.

  The Wonderful 101

  Verkijgbaar vanaf 23 august 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.