Plants vs Zombies gratis op Origin

  Goed nieuws voor PC gamers, want de komende tijd is Plants vs Zombies gratis op Origin.

  Het betreft dan wel de Game of the Year Editie van de game uit 2009 en niet de recentere online shooters. Plants vs Zombies is vanaf nu gratis te downloaden via de Op Onze Kosten service op Origin, het online platform van EA. Let wel op: Origin is alleen beschikbaar op de PC, dus de gratis Plants vs Zombies is ook alleen voor dat platform beschikbaar.

  Plants vs Zombies gratis via bekende service

  Plants vs Zombies, een Tower Defence game waarin je je tuin tegen hongerige zombies moet beschermen, is dus beschikbaar via de Op Onze Kosten service. Via dat biedt EA wel vaker oudere games voor niks aan. Zo kon je de afgelopen twee maanden SteamWorld Dig kosteloos spelen. In een eerder stadium waren onder andere Mass Effect 2, Syberia 2 en Medal of Honor Pacific Assault te spelen.

  Plants vs Zombies kwam in 2009 uit voor de PC en verscheen in de jaren daarna voor verscheidene andere platforms. De laatste jaren staat de franchise vooral bekend om de tweetal shooters die recent verschenen. Plants vs Zombies Garden Warfare 2 is de laatste van de twee en is sinds vorig jaar verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Plants vs. Zombies

  Verkijgbaar vanaf 8 september 2010

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.