Plants vs. Zombies: Garden Warfare nu op EA Access

  Plants vs. Zombies: Garden Warfare is nu beschikbaar voor leden van EA Access. De game is nu te vinden in The Vault.

  Plants vs. Zombies: Garden Warfare is volledig te spelen en bevat alle extra content die de afgelopen tijd voor de game is verschenen. Het is de vijfde game op EA Access die voor de Xbox One is verschijnen. Daarnaast zijn onder andere Battlefield 4 en Need for Speed: Rivals gratis beschikbaar voor mensen met een abonnement.

  Plants vs. Zombies: Garden Warfare, wat is dat?

  In Plants vs. Zombies: Garden Warfare kun je het samen met andere spelers opnemen tegen hordes zombies, of in teams van twee (planten of zombies) tegen elkaar strijden. Plants vs. Zombies begon als tower defense game, maar neemt in dit deel uitstapje naar het actie- en shooter-genre.

  De game werd door ons goed ontvangen op de Xbox One. Hoe goed, dat lees je in de review van Plants vs. Zombies: Garden Warfare.

  En EA Access?

  EA Access is de abonnementsdienst van EA voor de Xbox One, waar je tegen een vast bedrag per maand toegang krijgt tot verschillende EA-games. Ook zijn enkele nieuwe titels een paar dagen eerder te spelen en krijgen leden 10 procent korting op content. Meer info vind je in de special over EA Access.

  Plants vs. Zombies: Garden Warfare

  Verkijgbaar vanaf 27 february 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.