Plants vs. Zombies: Garden Warfare naar PlayStation

  Plants vs. Zombies: Garden Warfare is op het moment alleen te spelen op de Xbox 360 en Xbox One van Microsoft en volgende maand op de PC. Uitgever Electronic Arts laat weten dat de game ook naar de PlayStation zal komen.

  Via Twitter heeft Electronic Arts naar buiten gebracht dat Plants vs. Zombies: Garden Warfare naar de PlayStation zal komen. Welke platformen dit precies zullen zijn, is nog niet bekend. Tijdens de eerste aankondiging van Garden Warfare werd enkel de PlayStation 3 van Sony genoemd, maar dat is alweer een jaar geleden.

  Bovenstaande afbeelding werd door de uitgever gepost op Twitter. De titel ´Fly Schooter´ en het logo zijn een duidelijke parodie op de PlayStation exclusieve franchise Sly Cooper. Het karakter ernaast met de pet van Sly Cooper op is een van de speelbare klassen in Plants vs. Zombies: Garden Warfare.

  Garden Warfare op de E3

  Plants vs. Zombies: Garden Warfare werd vorig jaar voor het eerst onthuld tijdens de E3. De game werd toen al een ´tijdelijke exclusive´ genoemd. Een jaar later lijkt de titel ook zijn weg naar de PlayStation consoles te vinden.

  Plants vs. Zombies: Garden Warfare

  Verkijgbaar vanaf 27 february 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.