Plants vs. Zombies: Garden Warfare is niet exclusief voor Xbox

  De eerste game die werd getoond op de persconferentie van Electronic Arts was Plants vs. Zombies: Garden Warfare. Dit is een shooter variant op de welbekende Plants vs. Zombies games. Tijdens de persconferentie leek deze game alleen op Xbox consoles te komen, maar schijn bedriegt.

  Op de officiële site van Electronic Arts komt de waarheid naar voren, want Plants vs. Zombies: Garden Warfare is geen Xbox exlusieve game. Bij de E3 trailer staat namelijk beschreven dat Plants vs. Zombies: Garden Warfare als eerste zijn exclusieve debuut maakt op de Xbox One en Xbox 360. Deze release wordt later opgevolgd door de game over te zetten naar PC en andere platformen.

  Wat deze zogeheten andere platformen precies zijn, valt te lezen op de productpagina van Electronic Arts. Hier de PC en PlayStation 3 genoemd. Helaas is er geen melding van een PlayStation 4 release, maar andere platformen is meervoud dus dit is zeker nog mogelijk. Voor nu is het nog even nagenieten van de E3 trailer van Plants vs. Zombies: Garden Warfare.

  Plants vs. Zombies: Garden Warfare

  Verkijgbaar vanaf 27 february 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.