Plants Vs Zombies 3 aangekondigd - Garden Warfare 3 is nog niet zeker

  Plants Vs Zombies 3 is aangekondigd. In een officiële tweet van Plants Vs Zombies die op 5 februari geplaatst is, wordt er bevestigd dat er wordt gewerkt aan een derde deel van de titel, alleen is het niet zeker of deze ook Garden Warfare gaat heten.

  Plants Vs Zombies 3 aangekondigd

  In een eerdere Amazon omschrijving werd er al gehint naar de mogelijkheid van een Plants Vs Zombies: Garden Warfare 3. Dit stond in de beschrijving van het soortgelijke boek van Plants Vs Zombies. Hierin werd geschreven dat het boek een brug was tussen het tweede en derde deel van de titel.

  Fans zijn ervan overtuigd dat de nieuwe Plants Vs Zombies ook daadwerkelijk Plants Vs Zombies Garden Warfare 3 gaat heten, alleen werd dit niet bevestigd in een officiële tweet van Plants Vs Zombies.

  Plants Vs Zombies lek op Amazon

  Plants Vs Zombies 3 misschien geen Garden Warfare

  De officiële tweet van Plants Vs Zombies die op 5 februari 2019 geplaatst is verteld dat er inderdaad gewerkt wordt aan een nieuwe Plants Vs Zombies game, maar geeft geen info over de naam van de game. Of dit dus daadwerkelijk Plants Vs Zombies Garden Warfare 3 gaat heten is nog maar de vraag.

  Hoe de nieuwe Plants Vs Zombies gaat heten, of het een soortgelijke game wordt als zijn voorganger en wanneer deze uitkomt is nog niet bekend.
  Tweet van Plants Vs Zombies

  Duik in een strijd tussen schattige planten en hilarische zombies en werk in teams om de vijand uit te roeien. Kies uit verschillende planten waarmee je de zombies moet wegjagen. Kies bijvoorbeeld voor een schattige maïskolf als karakter of struin over het speelveld als een zonnebloem die de kracht van de zon gebruikt om zombies te verjagen met een straal van licht. Plants Vs Zombies 3 laat dus nog even op zich wachten, maar Plants Vs Zombies Garden Warfare 2 is nu te spelen op Playstation 4, Xbox One en PC.

  Plants vs Zombies Garden Warfare 2

  Verkijgbaar vanaf 23 february 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.