Plannen voor Mass Effect Andromeda patch binnenkort onthuld

  Op 4 april zullen concrete en onmiddellijke plannen voor een Mass Effect Andromeda patch worden onthuld. Dat meldt ontwikkelaar BioWare vandaag. Waar het precies om gaat, laat BioWare nog niet los.

  Een Mass Effect Andromeda patch zat er natuurlijk sowieso al aan te komen. Maar dat een ontwikkelaar ruim vijf dagen van tevoren al onthult dat er plannen zijn, is opmerkelijk. BioWare bracht de aankondiging naar buiten door middel van een tweet.

  Plannen Mass Effect Andromeda patch nog onbekend

  De plannen voor de Mass Effect Andromeda patch zijn dus nog onbekend, de verwachting is wel dat de animaties van de game verbeterd worden. Die waren en zijn namelijk een gewillig slachtoffer van spot op het internet. In de tweet gaat BioWare lichtelijk in op de kritiek die de game kreeg.

  ''We hebben de laatste tijd veel feedback ontvangen en we nodigen spelers dan ook uit om hun feedback op te blijven sturen. Het is namelijk essentieel voor de support op lange termijn voor de game. We zijn dan ook verheugd om onze concrete plannen op 4 april met jullie te delen.''

  Mass Effect Andromeda kwam een week geleden uit op de PC, Xbox One en de PS4. In onze review wordt de game geroemd om de enorme keuzevrijheid en de vloeiende combat. De game krijgt van ons dan ook een 9.

  Mass Effect: Andromeda

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.