Plannen voor aankomende Rocket League updates bekend

  Ontwikkelaar Psyonix heeft plannen voor nieuwe Rocket League updates uitgebracht. Deze plannen gaan over de aankomende updates voor het spel tot april.

  Momenteel wordt het nieuwe update schema getest dat Content updates afwisselt met Feature updates die focussen op nieuwe functies en de nieuwe cross-platform functie. De Content updates bevatten dingen zoals nieuwe competitieve seizoenen, maps, evenementen en DLC.

  Volgens Corey Davis, vicepresident van game ontwikkeling bij Psyonix, zorgt het schema ervoor dat er frequenter geüpdate kan worden. Ook hoeven spelers dan niet zo lang te wachten tussen competitieve seizoenen door.

  Rocket League updates zien er veelbelovend uit

  In de planning voor de komende maand staat het begin van het zevende competitieve seizoen. Ook krijgen spelers de rewards van seizoen zes binnen. Verder komt er een nieuwe Crate, zijn er nieuwe RLCS Fan Rewards en zal er een openbare beta beginnen voor een aankomende Tournaments feature.

  Recent werd verder bekend dat er wordt gewerkt aan cross-platform party ondersteuning. Deze functie is ook te vinden in het schema en staat ingeplant voor april of later dit jaar. Xbox One X support is aan het einde van 2018 verwacht met nieuwe arena’s en features.

  Rocket League is nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch.

  Rocket League

  Verkijgbaar vanaf 7 july 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.