Planet Hulk verhaallijn bevestigd voor Thor Ragnarok

  Al enige tijd gingen er geruchten dat Thor Ragnarok de Planet Hulk verhaallijn zou gebruiken. Deze geruchten werden door Taika Waititi, regisseur Thor Ragnarok, bevestigd tegenover magazine Total Film.

  Eerder dit jaar verschenen enkele foto's van een gladiatoren helm van Hulk. Meteen begonnen de geruchten of Thor Ragnarok gebruik zou maken van de Planet Hulk verhaallijn. In een interview met Total Film heeft regisseur Taika Waititi aangegeven dat de film inderdaad inspiratie zal halen uit de Planet Hulk verhaallijn.

  In de Planet Hulk stripboeken reist Hulk af naar planeet Sakaar. Op deze planeet is Hulk een gladiator, die vecht tegen allemaal aliens. Enkele van deze gevechten zullen ook in de film te zien zijn.

  In het interview met Total Film bevestigt Waitiki dat Thor en Hulk zullen worden herenigd op de planeet Sakaar. Vanaf dat punt zullen de twee samen vergaan om Odin te vinden. Wanneer dit moment gebeurt, is nog wel onduidelijk.

  Planet Hulk verhaallijn niet de enige inspiratie voor Taika Waititi

  In het interview spreekt de Waititi ook over zijn visuele inspiratie. Zo vertelt hij dat hij de ontwerpen van stripboektekenaar Jack Kirby zal gebruiken. Hierbij geeft hij aan dat Kevin Feige en de andere Marvel bazen meteen enthousiast werden bij het horen van dit idee.

  Dit zijn maar enkele plannen die Taika Waititi heeft voor de derde Thor film. Hij beschrijft de film namelijk als de meest avontuurlijke en 'Out There' Marvel film. Alles moet meewerken om Thor Ragnarok zo authentiek mogelijk te maken.

  Thor: Ragnarok zal vanaf 2 november 2017 in de bioscopen te zien zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.