Philips Flite koptelefoons aangekondigd

  De Philips Flite koptelefoons is een nieuwe range koptelefoons die groots geluid in een klein jasje beloven. De koptelefoons zijn licht, voordelig en bieden een krachtige bas.

  De nieuwste lijn koptelefoons van Philips is onthuld op IFA 2016. De Philips Flite koptelefoons zijn beschikbaar in vier varianten: de Everlite, Aerolite, Ultrlite en Hyprlite. De koptelefoons zijn gericht op muziekliefhebbers die veel onderweg zijn.

  Philips Flite koptelefoons zijn licht en luid

  Met de nieuwe Flite koptelefoons wil Philips krachtig geluid in een kleine koptelefoon aanbieden. Twee van de koptelefoons zijn over-ear, één van de koptelefoons is on-ear en de laatste is een set in-ear oordopjes.

  De Everlite en Aerolite zijn de over-ears van de Flite familie. De hoofdtelefoons hebben een lichtgewicht hoofdband en ergonomische kussens met ruisverminderende geluidsisolatie. De Everlite heeft daarnaast ook nog een ingebouwde microfoon. De adviesprijs voor de everlite is €40 en de Aerolite kost €30.

  Ultrlite zijn de on-ears. Deze koptelefoon is makkelijk mee te nemen doordat deze opvouwbaar is. De koptelefoon is beschikbaar in een bedrade optie en een een optie met bluetooth. Voor de koptelefoon met bluetooth betaal je €50. De bedrade variant met microfoon heeft een adviesprijs van €20,- en de variant zonder microfoon kost €15.

  De bijna gewichtloze Hyprlite oordopjes zijn voorzien van een zogenaamde bass tube voor een diepe en rijke bass. De oordopjes zijn beschikbaar met of zonder microfoon. De adviesprijs voor de variant met microfoon is €25 en de variant zonder microfoon is €20.

  Naast deze koptelefoons presenteerde Philips ook een reeks beeldschermen op IFA 2016.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.