Philips BDM4037UW aangekondigd door Philips

  Zelfs na CES 2017 blijven bedrijven nieuwe technieken aankondigen. Nu heeft Philips naar buiten gebracht dat ze binnenkort de Philips BDM4037UW zal gaan uitbrengen. Het zal de grootste monitor van het moment zijn.

  Met de Philips BDM4037UW combineert Philips verschillende technieken om de beste monitor op de markt te zetten. Het scherm is voorzien van een 4K UHD-resolutie, zodat alle beelden haarscherp worden weer gegeven. Daarbij zal de monitor alleen verkrijgbaar zijn in een gebogen variant, zo heb je achter je bureau altijd de optimale kijkhoek.

  De kwaliteit van de monitor is zeker niet achtergebleven bij Philips, er zitten namelijk verschillende technieken in de monitor die het beeld veel mooier maken. De Philips BDM4037UW beschikt over een Ultra Wide Color mogelijkheid, waardoor er een breder kleurprogramma. Hierdoor lijken kleuren veel echter en zijn de tonen veel levendiger.

  De 40 inch monitor is vooral bedoeld voor gemak, dit komt vooral in de aansluitingen erg naar voren. De Philips BDM4037UW beschikt namelijk over een VGA aansluiting, twee displayports en twee HDMI ports, waarvan er één MHL support heeft. Het maakt dus weinig uit welk apparaat je wilt aansluiten.

  Philips BDM4037UW zowel professioneel als casual te gebruiken

  Daarbij beschikt de Philips BDM4037UW ook over het zogenaamde Philips MultiView. Door deze techniek is het mogelijk om 4 schermen op 1 scherm weer te geven. Elk van deze beelden zal dan in Full HD worden uitgezonden, het beeldscherm is dus ideaal op te gebruiken in een controle centrum.

  Heb je geen vier schermen waarom je moet letten, dan heeft de monitor ook de optie voor Picture-in-Picture. Deze geeft je de mogelijkheid om een scherm klein weer te geven op een grootscherm. Hierdoor zou je heel goed een televisie serie kunnen kijken, terwijl je een game aan het spelen bent.

  De 40 inch 4K monitor is vanaf vandaag verkrijgbaar en zal worden verkocht met een adviesprijs van 749 euro. Dat lijkt misschien een hoge prijs, maar er zijn maar weinig monitors die deze functionaliteiten en kwaliteit heeft.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.