Pharaonic Deluxe Edition komt eraan

  Uitgever SOEDSECO heeft aangekondigd dat er voor de side scrolling gevechts-RPG game Pharaonic Deluxe Edition komt. Pharaonic komt op 22 september uit voor de PlayStation 4 en Xbox One.

  Pharaonic is een side scrolling gevechts-RPG die zich afspeelt in het oude Egypte. De speler is een slaaf die achter het geheim van Ahmosis I, de Rode Farao moet komen, en vervolgens moet onthullen. De speler mengt zich in vele gevechten om de zoektocht naar de waarheid te kunnen voltooien.

  Hieronder de aankondiging van SOEDESCO:

  Wat bevat de Pharaonic Deluxe Edition?

  De editie bevat de game en een fysieke kopie van het originele soundtrack. De soundtrack bevat twaalf tracks met een oud, Egyptisch thema die de speler de Egyptische sfeer laat proeven. De tracks zijn gecomponeerd door Carlos Viola, maker van de soundtrack van The Last Door.

  Verken een wereld vol vijanden met een verfijnd gevechtssysteem en verzamel verschillende wapens en schilden. Gebruik de krachten van de goden en praat met kleurrijke personages die meer vertellen over je geheugenverlies en om meer te leren over wat er met het koninkrijk.

  Bekijk de video boven het artikel voor de gameplay trailer van de Pharaonic Deluxe Edition.

  Pharaonic

  Verkijgbaar vanaf 28 april 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.