PES 2018 release en details gelekt

  De PES 2018 release is gelekt. Verder werden alvast enkele details over het spel bekend. De details werden gelekt door TrueAchievements.

  Zoals elk jaar komt er weer een PES game uit. We zijn door de lek enkele details over de game te weten gekomen. Zo zijn er enkele nieuwe features in de game.

  Features in PES 2018

  Uit de pagina waarop de informatie werd gelekt, blijkt dat de game een zogenaamd Gameplay Masterclass krijgt. Dit wil zeggen dat er zogenaamd "Strategic Dribbling met "Real Touch+" komt. Verder komen er nog enkele features die de gameplay moeten gaan verbeteren. Het is nog niet bekend wat deze verbeteringen precies gaan brengen.

  PES 2018 krijgt daarnaast compleet nieuwe menu's. Niet iedereen was tevreden over de menu's in PES 2018. Verder krijgen spelers allemaal echte plaatjes in de menu's.

  De eSports modus in PES, genaamd PES League wordt in het spel zelf gestopt. Eerst moesten spelers zich apart ergens voor aanmelden. In PES 2018 kun je nu ook PES League spelen in meer verschillende modi, waaronder myClub.

  De Master League krijgt ook verbeteringen. Er komen, net als in FIFA, toernooien voor aanvang van een seizoen. Verder wordt het transfersysteem aangepast en komen er enkele nog niet bekende verbeteringen naar de modus. Er komt een modus die volledig op co-op is gericht in PES 2018 en Random Selection Match keert weer terug.

  Uiteraard worden de graphics net als elk jaar verbeterd. Hetzelfde geldt voor de animaties en de bewegingen. Hierdoor moet het spel nog realistischer aanvoelen.

  PES 2018 release

  PES 2018 zal 14 september in Nederland verschijnen. Er zijn twee verschillende pre-order bundels beschikbaar. Deze geven bonussen voor de myClub modus en meer exclusieve items die spoedig zullen worden aangekondigd.

  Voorganger PES 2017 kwam vorig jaar september uit. In onze review kreeg de game maar liefst een 9 als cijfer.

  Pro Evolution Soccer 2018

  Verkijgbaar vanaf 14 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.