PES 2016 is vanaf vandaag verkrijgbaar!

  De nieuwe PES is vanaf vandaag eindelijk verkrijgbaar! Iedereen kan vanaf vandaag aan de slag met de nieuwe footie van Konami.

  De nieuwe PES is in tegenstelling tot delen uit voorgaande jaren gepolijst op zowel grafisch als speltechnisch gebied en daarom zal Pes 2016 naar verwachting dus ook serieuze concurrentie voor FIFA 2016 van EA die volgende week uitkomt vormen. Bovendien is dit alweer de 20ste editie van Pes, driewerf hoezee voor Konami voor het bereiken van deze mijlpaal!

  Realisme en verbeterde AI van PES 2016

  PES 2016 heeft meer realistische animaties dan ooit tevoren en ook de AI werkt beter ten opzichte van de voorgaande PES games. Jammer genoeg ontbreken er op dit moment nog officiële namen en emblemen van de meeste Engelse clubs van de Premier League, maar er zijn wel geruchten dat dit gelukkig op te lossen is met een bepaalde file die je kunt downloaden zodat de officiële namen en emblemen wel kloppen.

  De nieuwe PES van Konami is vanaf vandaag overal verkrijgbaar op PlayStation 4, XboxOne, PlayStation 3, Xbox 360 en PC. Concurrerende game FIFA 16 van EA is pas vanaf volgende week verkrijgbaar op dezelfde platformen.

  Pro Evolution Soccer 2016

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.