PES 2016 myClub in game aankopen geactiveerd

  Konami heeft de in-game aankoop opties in myClub geactiveerd. Hierdoor kunnen spelers nu de PES 2016 myClub coins aanschaffen.

  PES 2016 is sinds 15 september uit maar het laatste stukje in de puzzel, zoals Konami het noemt, ontbrak nog. In de spelmodus myClub kunnen spelers GamePoints verdienen die te gebruiken zijn om je team te verbeteren. Nu kun je als PES 2016-fan dus ook myClub coins kopen met echt geld. Het volledige in-game geldsysteem van PES 2016 is hiermee officieel open.

  PES 2016 myClub terug na succes PES 2015

  Het is de tweede keer dat de spelmodus in Pro Evolution Soccer voorkomt. De modus werd in PES 2015 geïntroduceerd en bleek een groot succes bij de fans van de serie. Het is daarom geen verrassing dat er ook een PES 2016 myClub modus is.

  In myClub bouwt de speler een eigen team op waarbij je rekening moet houden met teamgeest, contracten, coaches, vermoeidheid, vorm en alles dat er komt kijken bij het bouwen van een topteam.

  Nieuwe opties in myClub

  De myClub modus is verbeterd. Konami geeft aan geluisterd te hebben naar de speler. Zo is er een nieuw levelsysteem voor spelers. Spelers groeien door ervaringspunten. De punten zijn nodig om levels om hoog te gaan. Hoe hoger het level van een speler wordt des te beter is hij.

  Daarnaast kun je nu spelers in trainers veranderen. Hierdoor kun je een speler uit je selectie halen, hem in een trainer veranderen en een andere speler laten trainen. Dit komt er op neer dat je ervaringspunten van spelers over kan brengen naar andere spelers.

  Wil je weten wat er nog meer veranderd is in PES 2016? XGN maakte een review van de nieuwe game.

  Pro Evolution Soccer 2016

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2015

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.