PES 2016 free to play pc release - vandaag beschikbaar

  De pc-versie van PES heeft vandaag een free to play release gekregen. PES 2016 free to play is een gratis basisversie met zeven verschillende teams.

  Voor de mensen die PES 2016 nog niet hebben gespeeld, hij is vandaag te downloaden. Het is zoals gezegd een basisversie van de volledige game, met daarin zeven verschillende teams, waaronder Bayern Munchen, Juventus, het Brazilliaanse elftal en het Franse elftal. Ook beschikbaar is een training modus en is het mogelijk om de game online uit te proberen.

  De game wordt ook regelmatig geüpdatet, zodat je altijd up-to-date spelerslijsten hebt.

  PES 2016 free to play, PES viert nog steeds haar jubileum

  Pro Evolution Soccer, zoals de game volledig heet, viert met deze game zijn twintigste verjaardag, vorig jaar had de game een jubileum te vieren. Ondanks een felle strijd tegen grote concurrent EA Sports met hun FIFA blijft de game elk jaar een update krijgen en is dit jaar aangekomen bij de twintigste editie.

  Ook beschikbaar in PES 2016 free to play versie van de game is myclub, als je bekend bent met Fifa's ultimate team dan weet je ongeveer wat dit gameplay element inhoudt. myClub is vorig jaar toegevoegd als nieuw gameplayelement en is een soort management systeem waarbij je spelers kunt kopen en verkopen. Als een bepaalde speler succesvol is in het spel, verdien je punten, met deze punten kun je dan weer betere spelers aantrekken om nog meer punten voor je te verdienen.

  Als je nog niet helemaal zeker bent of je de game wilt spelen, bij de afgelopen Gamescom beurs in Keulen won de game de prijs voor beste sportgame, best een idee om hem even te checken dus, zeker nu hij free-to-play is. Daarnaast kreeg de game van ons een score van 8.5, een nette score voor de voetbalgame die uit zijn tienerjaren is.

  Pro Evolution Soccer 2016

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.