PES 2016 data pack 2 details bekendgemaakt

  De PES 2016 data pack 2 details zijn bekendgemaakt. Dit data pack is gratis voor alle PES 2016 spelers. In deze datapack zitten onder andere 51 nieuwe gezichten van bekende spelers, een nieuw stadion en nog veel meer.

  In dit data pack zitten 51 gezichten van bekende voetballers. Denk hierbij aan spelers als Fernando Torres, Julian Draxler, Kevin de Bruyne en Jamie Vardy. In komende updates worden er nog meer gezichten toegevoegd. Ook de offline modus wordt aangepast, zodat alle gebrekken van de eerste data patch voor deze modus worden aangevuld.

  PES 2016 data pack 2 - Maracana stadion voor PS4 en Xbox One

  Speciaal voor PS4 en Xbox bezitters heeft Konami in dit PES 2016 data pack het beroemde Estadio do Maracana nagemaakt uit Brazilië. Dit stadion is met de komst van dit data pack speelbaar. Wanneer je het stadion selecteert om op te spelen, krijg je een speciaal introfilmpje te zien van het interieur en exterieur en de feestvierende Braziliaanse fans.

  Ook worden er in de data pack nieuwe voetbalschoenen gestopt. Maarliefst 8 nieuwe schoendesigns van onder andere Puma, Joma en Mizuno. Daarnaast zijn de Nike Ordem CSF en Ordem2 voetballen nagemaakt, die je eveneens kan gebruiken om mee te spelen. Details van extra aankomende updates voor PES 2016 worden binnenkort bekendgemaakt.

  PES 2016 is verkrijgbaar voor de PC, Xbox One, Xbox 360, PS3 en PS4.

  Pro Evolution Soccer 2016

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.