PES 2015 Data Pack 4 update aangekondigd

  Konami Digital Entertainment B.V. heeft een nieuwe content update aangekondigd voor PES 2015. De PES 2015 Data Pack 4 komt in een update die gratis gedownload kan worden.

  De update bevat de meest recente roosters voor alle modes in het spel, een aantal speler gelijkenissen zijn verbeterd, nieuwe stadions, nieuwe tenues, de laatste voetbalschoenen en ballen van de belangrijkste merken uit de voetbalwereld. De PES 2015 Data Pack 4 update komt wereldwijd op 12 maart uit.

  PES 2015 Data Pack 4 update draait om realisme

  De nieuwste update voor PES 2015 gaat door met het toevoegen van meer realisme aan het spel. De PES 2015 Data Pack 4 update houdt het spel up-to-date met real-time competitiewijzigingen, voegt nieuw spelers toe die in januari een transfer hebben gemaakt en spelers beoordelingen zijn gewijzigd.

  Daarnaast zijn er een paar verbeterde gelijkenissen op de beste spelers toegepast. De PES 2015 Date Pack Pack 4 update voegt 60 nieuwe gezichten toe van topspelers uit dit seizoen en van spelers die dit seizoen een belangrijke doorbraak hebben gemaakt. Onder andere Paco Alcácer, Harry Kane, Paulo Dybala, Javier Pastore en Nathaniel Clyne zijn aan het spel toegevoegd. Sinds de lancering van PES 2015 heeft Konami 200 nieuwe spellers aan het spel toegevoegd en het bedrijf gaat hier in de toekomst ook mee door.

  Andere toevoegingen bestaan uit 3 nieuwe stadions en updates voor tenues en uitrusting. Een van de nieuwe stadions is Estadio Alberto J. Armando, beter bekend als ‘La Bombonera’. Een toegevoegde update bevat onder andere 11 nieuwe voetbalschoenen, waaronder Adidas’ Predator Instinct en Adizero 50 net als Nike’s Tiempo en Puma’s evoSPEED 1.3 voetbalschoenen. De nieuwe Adidas argentum bal zal ook beschikbaar zijn samen met de officiële wedstrijdbal van de UEFA Champions League finale van dit jaar.

  PES 2015 is beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

  Pro Evolution Soccer 2015

  Verkijgbaar vanaf 13 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.