Pelican Town uit Stardey Valley nagemaakt in De Sims 4

  Ben jij altijd benieuwd geweest naar hoe Pelican Town, het stadje waar Stardey Valley zich deels afspeelt, eruit ziet in De Sims 4? Dan komt dit nieuwtje als geroepen, want het is nagebouwd in De Sims 4.

  De stad is nagebouwd door Loverrlee, een Sims YouTuber, en DrGluon, freelance artiest. Die hebben de map uit Stardey Valley vrijwel één op één nagebouwd in De Sims 4 en zelfs de interieurs van de gebouwen overgenomen.

  Pelican Town is te downloaden in De Sims 4

  Nu is het stadje natuurlijk niet voor niets nagebouwd in De Sims 4. Iedere speler kan er namelijk van meegenieten door het te downloaden. Om het werkend te krijgen dien je het mini stadje wel te plaatsen op een kavel van 64 bij 64 en moet je de moving objects cheat aan hebben staan. Dat laatste activeer je door de toetsencombinatie CTRL + Shift + C in te drukken, de code bb.moveobjects in te voeren en vervolgens op enter drukken.

  Pelican Town in de Sims 4 dient als een soort extra voor mensen die ook Stardey Valley spelen. In die game heeft het stadje wel meer belang, want je kunt daar terecht om allerlei dingen voor je boerderij te kopen. Om ervan te genieten in de Sims 4, moet je natuurlijk wel in het bezit van de game zijn. Nu is dat niet zo'n probleem, want voor minder dan 30 euro is De Sims 4 van jou.

  Stardew Valley

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.