Pebble Time breekt opnieuw Kickstarter-record

  Pebble heeft met de inzamelingsactie voor de Pebble Time opnieuw een Kickstarter-record verbroken.

  De teller van het succesvolle Kickstarter-project heeft de grens van 20 miljoen dollar verbroken. De teller staat momenteel op 20.338.986 dollar. Hiermee heeft Pebble met de smartwatch een nieuwe Kickstarter-record in handen.

  Eind februari werd de Pebble Time verrassend aangekondigd op Kickstarter. Hiermee keerde Pebble terug naar waar het ooit begon.

  Pebble Time breekt Kickstarter-records

  Eerder brak de nieuwe smartwatch van Pebble al een record op Kickstarter. Een halve dag na de introductie op Kickstarter werd er ruim 7,7 miljoen dollar opgehaald en was de smartwatch meer dan 36.000 keer besteld op Kickstarter. Hiermee is de Pebble Time een van de snelst gefinancierde Kickstarter-project tot nu toe. Binnen een uur was er al meer dan een miljoen dollar opgehaald.

  Daarnaast introduceerde Pebble een stalen versie van haar gekleurde smartwatch. Tijdens het Mobile World Congress maakte het bedrijf de nieuwe Pebble Time Steel bekend.

  De Pebble Steel is gemaakt van roestvrij staal en is verkrijgbaar in de kleuren zilver, zwart en goud. Het heeft dezelfde afmetingen als de Pebble Time, maar is ongeveer 1 mm dikker. De Time Steel heeft daarnaast een langere batterijlevensduur, de batterij heeft een levensduur van 10 dagen in plaats van 7. Bij aankoop van de stale smartwatch krijg je twee horlogebandjes, namelijk een roestvrijstalen band en een lederen band.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.