PC-versie Garden Warfare heeft releasedatum

  De PC-versie van Garden Warfare heeft een releasedatum gekregen. Nadat de game al speelbaar was op de consoles is het spel binnenkort te spelen via Origin.

  EA heeft zojuist aangekondigd dat de de game van ontwikkelaar PopCap op 24 juni speelbaar is via Origin. Waarschijnlijk hadden mensen liever gezien dat hij via Steam te spelen was, maar het blijft immers een game van EA. Vanaf 24 juni is de game beschikbaar via dat distributieplatform beschikbaar en zal 34,99 euro kosten. Ook is er een nieuwe trailer verschenen met daarin de bekendmaking van de releasedatum voor de game op de PC.

  De releasedatum volgt het nieuws dat de game in-game aankopen krijgt. Het is hierbij mogelijk om muntjes te kopen die voorheen alleen waren te verdienen door veel te spelen. Een concept dat niet veel gamers kunnen waarderen. Deze aankopen zal je ook terugzien in de PC-versie.

  Wij hebben de game op de Xbox 360 gespeeld en waren bijzonder onder de indruk. Garden Warfare verdiende van ons dan ook een 8.5. De recensie is hier te lezen.

  Plants vs. Zombies: Garden Warfare

  Verkijgbaar vanaf 27 february 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.