PC games streamen op de Nintendo Switch mogelijk met app

  Als je onderweg op gewoon op de bank PC games wilt spelen, kun je binnenkort de Rainway applicatie gebruiken. Hiermee kun je onder andere PC games streamen op de Nintendo Switch.

  Ontwikkelaar Borderless Gaming heeft een applicatie aangekondigd genaamd Rainway. Deze app maakt het mogelijk om al de beste PC games te streamen naar de beschikbare platformen. De app zal te gebruiken zijn op de Nintendo Switch, Xbox One, webbrowser en mobile. Een release voor de Rainway app is nog niet aangekondigd.

  Overal PC games streamen

  Je kunt dus in alle gemak op de bank luieren en toch PC games spelen. Je kunt dankzij de app ook onderweg je favoriete games spelen op de Switch, mobile of tablet. Omdat het werkt via de webbrowser kun je ook games spelen op macOS en Linux computers die de games normaal mogelijk niet ondersteunen.

  Rainway maakt gebruik van een MSG protocol waardoor ieder platform met ondersteuning voor DirectX 11 de app kan gebruiken. Het handige aan de app is dat je geen aanvullende hardware nodig hebt om de PC games te streamen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.