Pathé Thuis voor PS4 nu beschikbaar

  Pathé Thuis voor PS4 is nu te downloaden. De streamingdienst van bioscoopketen Pathé maakt daarmee de overstap van de PS3 naar de huidige generatie Sony-console.

  De dienst was eerder al beschikbaar op platformen als Xbox One en PlayStation 3, maar de nieuwste console van Sony wordt nu ook getrakteerd op Pathé Thuis. Met de dienst kunnen nieuwe films, zoals Bad Neighbours en 22 Jump Street worden bekeken, gewoon thuis vanaf de bank.

  Joost Snel, Marketing Manager Platform & Services bij Sony Computer Entertainment Benelux, is in ieder geval al erg te spreken over de stap naar PlayStation 4.

  “PlayStation is altijd op zoek naar die diensten die relevant zijn voor onze gamers. Ze kunnen al genieten van Pathé Thuis op PlayStation 3 dus het is voor ons logisch dat we hier onze nieuwe platformen ook aan toevoegen zodat de gamer de keuze heeft waar en wanneer hij kijkt.”

  Pathé Thuis voor PS4 nu te downloaden

  In de PlayStation Store is de app nu te downloaden, waarna hij onder het tabblad TV & Video komt te staan. Gebruikers moeten een account aanmaken en betaalgegevens invullen. Films kunnen dan via Pathé Thuis gekocht of gehuurd worden, waarbij de hoogte van het bedrag per titel verschilt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.