Patch zal deel Mass Effect Andromeda bugs verhelpen

  De release van de nieuwe Mass Effect ging niet zo soepel als gehoopt door BioWare en EA. Een grote hoeveelheid Mass Effect Andromeda bugs zorgden voor een minder prettige speelervaring. Morgen verschijnt er een patch die veel problemen zou moeten verhelpen.

  Ontwikkelaar BioWare heeft vandaag bekendgemaakt wat er allemaal verbeterd zal worden met de patch die morgen uitkomt voor Mass Effect Andromeda. Een verbetering waar veel spelers op zaten te wachten is het beter maken van de animaties van gezichten en de manier waarop lippen bewegen tijdens conversaties.

  Ook zal de patch een optie toevoegen om filmpjes over te slaan die je krijgt te zien als je op de automatische piloot door het heelal vliegt. Verder zijn er onder andere nog updates voor de singleplayer en multiplayer om alles soepeler te laten verlopen. Een overzicht van alle Mass Effect Andromeda bugs die verholpen worden kun je vinden op de website van BioWare.

  Mass Effect Andromeda bugs verhelpen

  BioWare is van plan om nog meer updates te maken voor Mass Effect Andromeda. De ontwikkelaar geeft aan dat de feedback binnen is gekomen, en dat de studio op lange termijn de game zal ondersteunen en verbeteren. Patch 1.05 zal vanaf donderdag 6 april te downloaden zijn voor alle platformen waarop de game beschikbaar is.

  Mass Effect Andromeda verscheen 23 maart op de PC, Xbox One en PlayStation 4.

  Mass Effect: Andromeda

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.