Paladins update plan onthult komende verbeteringen

  Het Paladins update plan is onthuld. De komende maanden wil ontwikkelaar Hi-Rez Studios de game verder verbeteren. Ook werd het totale spelersaantal bekendgemaakt.

  Slechts twee weken geleden ging Paladins in open beta op de PlayStation 4 en Xbox One. Eind vorig jaar ging de game al in Early Access op Steam. Binnen deze korte tijd heeft een flink aantal spelers het spel al geprobeerd.

  Zo werd bekend dat in de twee weken dat Paladins beschikbaar is op de consoles al twee miljoen mensen het spel hebben gespeeld. Dit brengt het totaal aantal spelers op meer dan 11 miljoen. Dit aantal groeit snel en bevat nog niet de spelers die in China de game spelen, aangezien deze draait op aparte servers.

  Paladins update plannen onthuld

  Hi-Rez Studios wil de game komende maanden meer updates geven. Dat maakt de studio op Reddit bekend. Zo wil de studio uiteraard de bugs in de game oplossen. Hi-Rez ziet in dat sommige bugs frustrerend kunnen zijn en wil er alles aan doen om deze zo snel mogelijk op te lossen.

  Verder wil de ontwikkelaar elke derde patch twee nieuwe personages naar de game brengen. Ze wil het totaal van speelbare personages naar dertig brengen. Hierna zal ze het rustiger aan gaan doen qua personages. Toch wil ze vanaf dan elke maand nog één nieuw personage introduceren.

  Verder komt er een nieuwe PvP-modus naar de game die kan worden getest voor feedback. Ook wil Hi-Rez een nieuwe co-opmodus naar het spel brengen. Dit heeft alleen geen hoge prioriteit.

  Updates sneller naar consoles

  Hi-Rez Studios wil proberen de updates sneller naar consoles te brengen. Tussen de updates op PC en consoles zit namelijk een vertraging. De ontwikkelaar wil dit proberen terug te brengen naar maximaal één week.

  Paladins kwam in september 2016 naar Steam Early Access. In onze preview vinden we dat de game voor een frisse wind zorgt in het MOBA-genre.

  Paladins

  Verkijgbaar vanaf 3 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.