Paladins release komt voorlopig niet naar de Switch

  Paladins ging op 3 mei in open beta op de PlayStation 4 en Xbox One. Ontwikkelaar Hi-Rez heeft nu laten weten dat er voorlopig geen Paladins release naar de Switch komt.

  De oprichter van Hi-Rez Studios, Todd Harris, vertelde in een interview dat de ontwikkelaar op dit moment niet bezig is met een Switch versie van Paladins. De focus van de studio ligt nu volledig op de PS4, Xbox One en PC versies van de game.

  Harris gaf verder geen informatie over waarom de studio ervoor heeft gekozen om Paladins niet naar de Switch te brengen. Het lijkt er dus op dat we voorlopig geen release van Paladins voor de Nintendo Switch hoeven te verwachten.

  Paladins release mogelijk op Scorpio

  De studio achter Paladins heeft wel al gekeken naar de mogelijkheden voor een release van Paladins op Microsoft's aankomende Project Scorpio. Hierover zei Harris dat het eruit ziet als geweldige technologie en dat de studio op dit moment aan het kijken is naar manieren om Paladins ook op dit platform uit te brengen.

  Paladins is sinds 16 september 2016 beschikbaar op Steam als early-acces game. Afgelopen 3 mei ging de open beta van de game van start op de PS4 en Xbox One. Paladins is te vinden in de PlayStation Store en in de Xbox Games Store. Bekijk onze Paladins preview als je meer te weten wilt komen over deze game.

  Paladins

  Verkijgbaar vanaf 3 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.