Paladins open beta begint vandaag op Xbox One en PlayStation 4

  De Paladins open beta begint vandaag. De game komt uit op Xbox One en PlayStation 4. Het is gratis te downloaden in de Xbox Games Store en de PlayStation Store.

  Paladins was eerder al in de closed beta te spelen, maar nu is de game eindelijk als open beta in de Xbox Games Store en de PlayStation Store te downloaden.

  Paladins open beta op Xbox en PlayStation

  De game is een free-to-play team-based shooter. De game wisselt tussen first en third person. Het bevat veel customization opties waarmee je je personage kunt aankleden. Er is ook een ruime selectie aan personages waaruit je kan kiezen.

  De ontwikkelaar van de game, Hi-Rez Studios was eerder al verantwoordelijk voor SMITE. De games hebben daarom wat met elkaar gemeen. Beiden zijn namelijk MOBA's en spelen zich af in een kleurrijke omgeving in een wereld die door fantasy geïnspireerd is.

  Paladins krijgt enkele DLC paketten die tegen betaling te kopen zijn. Hiermee kun je personages kopen. Wil je alle personages kopen, dan ben je ongeveer 20 euro kwijt.

  In onze preview is te lezen wat wij van Paladins vinden. De beta is gratis te downloaden. De game kwam eerder al uit voor PC.

  Paladins

  Verkijgbaar vanaf 3 may 2017

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.