Paladins Battlegrounds modus aangekondigd

  Er is een nieuwe speler bijgekomen in het Battle Royale genre. De multiplayershooter Paladins krijg ook een modus á la PlayerUnknowns Battlegrounds en de naam daarvoor is niet heel verrassend gekozen: Paladins Battlegrounds.

  Paladins Battlegrounds geeft ruimte aan honderd spelers die elkaar in een grote open map moeten proberen te overleven. Volgens ontwikkelaar Hi-Rez is de map meer dan 300 keer zo groot als een normale Paladins Siege map.

  Paladins Battlegrounds draait om teamwork

  Als je wilt winnen in de nieuwe modus is het zaak strategisch te werk te gaan, zoals ook in andere Battle Royale games. Verken de map, ga op zoek naar loot voor nieuwe uitrusting en houd het zolang mogelijk vol. Alleen werk je in tegenstelling tot PlayerUnknown’s Battlegrounds samen met anderen en moet je het team naar de overwinning helpen.

  Andere games gingen Paladins voor in het toevoegen van een Battle Royale modus. Warface kwam er in november al mee, Fortnite in september met een losstaande modus. Paladins kwam in februari 2017 uit, dus is nog jong.

  Paladins

  Verkijgbaar vanaf 3 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.