PAC-MAN verjaardag met Limited Edition beelden

  Bandai Namco viert de 37e PAC-MAN verjaardag. Neamedia onthult een serie met Limited Edition beelden ontwikkeld door Richard Orlinkski. Ze worden hierin gesteund door Bandai Namco.

  De Limited Edition beelden om de verjaardag van PAC-MAN te vieren, zijn via Kickstarter te verkrijgen. Het project wordt ondersteund door Bandai Namco in samenwerking met de artiest Richard Orlinski

  37e PAC-MAN verjaardag

  PAC-MAN werd 37 jaar geleden bedacht door Toru Iwatani. Hij zat een pizza te eten, tot hij op het design van PAC-MAN uitkwam. PAC-MAN werd een hit in de arcades en is 37 jaar later uitgegroeid tot icoon in de game-industrie.

  Richard Orlinski, de artiest die voor de beelden gaat zorgen, vond het een interessante uitdaging. Hij wilde de identiteit van PAC-MAN in de beelden laten terugkomen, maar tegelijkertijd iets nieuws eraan toevoegen. Wel zegt hij veel plezier in het project te hebben gehad.

  Er zijn drie versies van de Limited Edition te verkrijgen. Allereerst is er een gele versie van 25 centimeter hoog, een gouden versie van dezelfde hoogte en een exclusieve versie van 1 meter, waarvan slechts 37 exemplaren worden gemaakt. Daarnaast kun je verschillende items als artwork en schetsen van het personage erbij krijgen.

  De kickstarter van PAC-MAN start vandaag en loopt tot 20 juni. Kopers krijgen de eerste beelden thuisgestuurd aan het einde van 2017.

  Pac-Man and the Ghostly Adventures 2

  Verkijgbaar vanaf 3 october 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.