Pablo Schreiber wordt Master Chief in Halo televisieserie

  Pablo Schreiber is gecast als Master Chief in de langverwachte Halo televisieserie. De productie van deze serie gaat in de herfst beginnen in Budapest. De Amerikaanse premium TV zender Showtime zal in samenwerking met ontwikkelaar 343 Industries en Stephen Spielbergs Amblin Television de serie produceren.

  Wie is Pablo Schreiber?

  Voor iemand die een geavanceerde supersoldaat moet spelen is natuurlijk iemand nodig met flinke lichaamsproporties. Pablo Schreiber is daarom perfect voor deze rol. De Canadees/Amerikaanse acteur is namelijk bijna 2 meter lang. Hij is vooral bekend van zijn rol als George Mendez uit Orange is the New Black en Nick Sobotka uit HBO´s dramaserie The Wire. Verder kunnen we hem kennen van zijn rollen uit First Man, Skyscraper en Den of Thieves.

  Pablo is voor zijn rol al goed aan het trainen in de sportschool. Dat is te zien op de workout foto’s die hij regelmatig op Instagram deelt. Iets dat ook wel nodig is aangezien het pak van Master Chief in de Halo games wel 450 kg weegt.

  Wat weten we over de Halo televisieserie?

  De Halo televisieserie werd oorspronkelijk aangekondigd in 2013 tijdens de Xbox One reveal persconferentie. De productie van de serie kampt al jarenlang met problemen. Zo is de regisseur meerdere keren veranderd en en is er na al die jaren nog geen seconde aan beeld gefilmd. Zoals het er nu voor staat zullen Kyle Killen en Steven Kane aan het hoofd van de productie staan en ook het script schrijven. Steven Kane is bekend van de serie The Last Ship die vorig jaar ten einde kwam.

  Naast Pablo Schreiber is ook actrice Yerin Ha aangekondigd. Zij zal een nieuw personage genaamd Quan Ah spelen die omschreven wordt als een sluw, zelfverzekerd 16-jarig meisje uit de Outer Colonies. Ze zal Master Chief ontmoeten op een belangrijk moment. The Covenant, de buitenaardse vijanden uit de Halo games, zullen ook een rol spelen in het verhaal van de serie. Het is nog onbekend of de serie zich voor of na het verhaal van de aankomende game Halo Infinite zal afspelen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.