Paarse Xbox One S Fortnite-editie gelekt

  Fans van Fortnite kunnen binnenkort hun favoriete game spelen op een bijpassende console. Er zijn afbeeldingen gelekt van een paarse Xbox One S Fortnite Limited Edition. Naast de console zitten worden er in de bundel een paar leuke extraatjes bijgeleverd zoals proefabonnementen en een Fortnite skin.

  Epic Games

  Wat zit er allemaal in de gelekte Xbox One S Fortnite bundel?

  In de gelekte afbeeldingen van de doos van de Xbox One S Fortnite bundel is al vrij veel informatie over de Limited Edition console te zien. De Xbox One S en de bijpassende controller hebben beide een typische donkerpaarse Fortnite kleur. Naast de kleur zijn er op de console geen andere Fortnite-elementen aangebracht. Waarschijnlijk gaat hij voor 300 euro in de winkels liggen met een opslagcapaciteit van 1TB. Daarnaast zal de console niet ‘All-Digital’ zijn en gewoon een Blu-ray speler bevatten.

  In de Fortnite Limited Edition Xbox bundel zitten een paar items die in de game gebruikt kunnen worden. Bij de console zit onder andere een nieuwe ‘Dark Vertex’ outfit, "Dark Deflector" back bling en een "Dark Forerunner" glider. Al deze items hebben dezelfde paarse kleur als de Limited Xbox One S. Ten slotte kunnen spelers 2000 V-Bucks aan hun Fortnite account toevoegen en kunnen zij een maand lang gebruik maken van Xbox Live Gold, EA Access, en Xbox Game Pass.

  Wanneer wordt deze bundel officieel onthuld?

  Microsoft zal binnenkort tijdens zijn E3-persconferentie een grote lading aan Xbox nieuws aan de wereld laten zien. De verwachting is dat deze nieuwe Fortnite Limited Edition console tijdens de persconferentie onthuld gaat worden. Tijdens Microsoft’s Gamescom persconferentie in 2018 werden in totaal 8 nieuwe Limited Edition Xbox One bundels aangekondigd. Dit waren onder andere edities met een Forza Horizon 4, Battlefield V, Fallout 4 en Shadow of the Tomb Raider thema.

  De Microsoft E3 2019 persconferentie wordt gehouden op zondag 9 juni om 22:00.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.