Het laatste nieuws

  Lees het laatste nieuws over games, films en digital lifestyle. Vind het nieuws bij XGN over je favoriete games.

  De Emmy Awards 2020 winnaars op een rij

  Het prijzengala voor de beste televisieseries van 2020 zit er weer op en Watchmen kwam als grote winnaar uit de bus. Een scala aan prijzen werd uitgereikt aan de verschillende genomineerden. Hieronder kun je de Emmy Awards 2020 winnaars op een rijtje terugvinden.

  Grappige easter egg in Fall Guys ontdekt

  Bij de laatste update van Fall Guys dachten we in principe alle nieuwe features grotendeels te weten. Dit bleek alleen niet het geval te zijn na deze tweet over de game. Er is namelijk een grappige ‘easter egg’ toegevoegd.

  PS5 games vereisen behoorlijke opslagruimte

  Dat next-gen games wat meer ruimte nodig zouden hebben op de schijf van de console viel te verwachten. Toch is de vereiste ruimte op PS5 hier en daar wat groter dan verwacht. De Ultimate Launch Edition van Spider-Man: Miles Morales neemt bijvoorbeeld meer dan een tiende van de interne opslagruimte van de console in beslag.

  Dit kunnen we verwachten van Immortals Fenyx Rising

  Sinds Immortals Fenyx Rising aangekondigd werd tijdens Ubisoft Forward op 10 september werd aangekondigd leeft er een grote hype rondom het spel. In dit artikel vind je alles wat je kan verwachten van het spel!

  80 euro voor een PS5 game? Dit vindt de XGN redactie ervan!

  Tijdens de PS5 Showcase eerder deze week heeft Sony bekendgemaakt dat first party games in de PS Store maar liefst 80 euro gaan kosten - de nieuwe adviesprijs van de Japanse fabrikant. In deze special kun je lezen hoe die aankondiging is aangekomen bij de XGN redactie.

  Fairphone 3+ is de meest duurzame telefoon van 2020

  Een kleine maand terug werd hij al aangekondigd, maar sinds deze week is het dan ook eindelijk op de Europese markt: de Fairphone 3+. Het nieuwe model krijgt onder andere een betere camera, betere audio en er zit nog meer gerecycled plastic in verwerkt. Fairphone is een duurzame telefoon en komt van een Nederlands merk uit Amsterdam.

  Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (Week 38)

  Het was weer een gekke week met toffe aankondigingen en onthullingen. De PS5 heeft officieel een prijs en releasedatum gekregen en de pre-orders zijn geopend. Intussen hebben we ook nog wat af gegamed met zijn allen en natuurlijk de nodige series en films gekeken. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  Gotham Knights: 5 redenen om de Batman game te spelen

  in 2021 zal Gotham Knights gereleased worden. In deze game speel je als alle oude en huidige hulpjes van Batman.

  PS5 accessoires - De beste pre-order gids!

  De PlayStation 5 is officieel uit de doeken gedaan, waarbij ook gelijk de pre-orders voor de console zijn gelanceerd. Inmiddels is de console nog maar op weinig plekken aan te slepen. Wie een pre-order heeft bemachtigd, kijkt alleen verder dan alleen de console. Wij zetten in deze gids de beste PS5 accessoires op een rij om te pre-orderen.

  Elder Scrolls Online Markarth DLC details en proloog onthuld

  Het laatste hoofdstuk van The Dark Heart of Skyrim gaat binnenkort van start in The Elder Scrolls Online. Ontwikkelaar Zenimax Online Studios heeft meer details over de DLC bekendgemaakt en een proloog en nieuw in-game event aangekondigd tijdens een livestream.

  Dit zijn de 4 beste Disney live action remakes

  Vanwege de release van de live action versie van Disney's Mulan, kijken we terug naar de eerder uitgebrachte live action remakes van Disney. Vandaag hebben wij de 4 beste bij elkaar gezet.

  Wat gaat Fall Guys season 2 brengen qua games en kostuums?

  De Battle Royale game Fall Guys is pas net een maandje oud, maar de titel heeft al een enorme fanbase aan zich te weten binden. Bovendien komt ontwikkelaar Mediatonic binnenkort met season 2. Wat kunnen we verwachten van die update als het aankomt op nieuwe games en kostuums?

  4 Black Friday 2020 deals die we willen zien

  Wie het heeft over het najaar kan natuurlijk Black Friday niet vergeten. November kun je als het ware zien als de maand waarin Black Friday het land overneemt met allerlei grote aanbiedingen. De beste deals die we met Black Friday willen zien zetten we alvast op een rij! Immers: sparen doe je niet van de een op de andere dag.

  Alles over de Cyberpunk 2077 gameplay!

  Cyberpunk 2077 zal hopelijk net zo goed worden als dat we allemaal hopen. Na vele beelden en gameplay kunnen wij in ieder geval tot de conclusie komen dat het spel een bijzondere zal worden. Vandaag gaan wij laten zien wat voor bijzondere features je in de gameplay van het spel kan vinden.

  Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 36)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Ary and the Secret of Seasons Review – Aan de slag met de seizoenen!

  Als de seizoenen gecontroleerd zouden kunnen worden zou er al snel misbruik van gemaakt worden. In Ary and the Secret of Seasons is dat precies wat er gebeurt. Gelukkig zijn er in de avonturengame van Belgische bodem bewakers van de seizoenen. Het concept van Ary and the Secret of Seasons is erg origineel en veelbelovend, maar net als het weer schommelt de spelervaring in deze game nogal eens.

  Wat vindt de XGN redactie van de PS5 pre-order chaos?

  Na lang wachten zijn gisteren eindelijk de pre-orders live gegaan voor de PS5. Voor veel fans is het alleen nog steeds een kwestie van wachten, want Sony lanceert de console met een beperkte oplage. Hoe is die beslissing gevallen bij de XGN redactie?

  Probleem voor The Walking Dead personages buiten main cast

  Dat The Walking Dead er na het elfde seizoen mee gaat stoppen werd vorige week bekendgemaakt. Diezelfde dag werd alleen ook verteld dat er een spin-off serie zal gaan komen over de populaire personages Carol en Daryl, wat een probleem is voor de overige personages in de serie.

  PS5 niet backwards compatible met PS1, PS2, PS3

  Na maanden van speculeren is Sony eindelijk met meer duidelijkheid gekomen over hoe backwards compatible de PS5 is. Eerder meldden wij al het nieuws dat bijna alle PS4-games te spelen zijn op PS5 en nu is er ook meer informatie bekend over de PS1, PS2 en PS3.

  Reageer en Win: ESO Crowns voor The Elder Scrolls Online!

  Terwijl we deze week nog even moeten bijkomen van het zomerweer en de chaotische pre-orders, is het weekend alweer aangebroken. Dat betekent ook dat het weer tijd is voor de Reageer en Win, waarin we ESO Crown codes voor The Elder Scrolls Online weggeven!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.