Het laatste nieuws

  Lees het laatste nieuws over games, films en digital lifestyle. Vind het nieuws bij XGN over je favoriete games.

  De eerste Shang-Chi trailer is eindelijk te zien!

  Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings komt in september uit in de bioscoop, althans dat is de planning voor nu. Terwijl we wachten en hopen dat deze planning ook zo blijft, is Marvel Studios eindelijk begonnen met het promoten van de nieuwe film. Eerst kregen we alleen de eerste filmposter te zien, maar niet veel later kwam daar ook al de eerste trailer bij.

  Nieuw op Amazon Prime Video: Man of Steel

  Amazon Prime Video heeft een groot tal aan films en series en natuurlijk komt daar elke dag wel iets nieuws bij. Het DC universum is enorm uitgebreid de laatste maanden en sommige hebben dan ook nog het een en ander weg te kijken aan films. Gelukkig brengt Amazon Prime Video, 2 films om een goede start te hebben in het DCEU, namelijk Man of Steel en Batman V Superman.

  Update - Zelfrijdende Tesla vermoedelijk oorzaak van omgekomen mensen

  Zaterdag zijn twee mannen in de Amerikaanse staat Texas omgekomen in een auto-ongeluk met een Tesla. De kans is groot dat het ongeluk is gebeurd door de zelfrijdende Tesla functie.

  Horizon Zero Dawn op PS4 en PS5 NU gratis

  Alhoewel de tweede Horizon game in aantocht is, kan de originele Horizon Zero Dawn game nog steeds heerlijk zijn om te spelen, vooral omdat het nog steeds grafisch van mooie kwaliteit is. Het is binnenkort mogelijk om gratis Horizon Zero Dawn te verkrijgen voor de PS4 en PS5. Hoe kan je dit nu voor gratis aanschaffen?

  Lord of the Rings serie wordt bizar duur

  Amazon Prime Video werkt aan verschillende projecten, zo ook een Lord of the Rings-serie. Aangezien Amazon een flinke vetpot heeft, is het dan ook geen geheim dat er een megabedrag klaar zou staan voor een Lord of the Rings-serie, maar het exacte bedrag, is wel veel groter dan verwacht.

  Dit is waar we Winter Soldier acteur Sebastian Stan van kennen

  The Falcon and the Winter Soldier is op dit moment in volle gang op streamingdienst Disney+. Het is zelfs de best bekeken serie op dit moment. Mede dankzij de populariteit van The Mandalorian en WandaVision scoort deze serie fenomenaal. Anthony Mackie speelt de rol van Falcon, Sebastian Stan die van de Winter Soldier. Maar waar kennen we Winter Soldier acteur Sebastian Stan eigenlijk allemaal van?

  Op zoek naar de beste dramafilms op Amazon Prime Video? Hier zijn er vier!

  Als je toe bent aan een goede drama film én je bent lid van Amazon Prime, dan hebben we hier een kort lijstje voor je staan met welke series je nu kunt bekijken voor de streamingdienst! Er zijn een tal aan dramafilms op Amazon Prime Video te zien, maar om het makkelijk te maken kan je door dit lijstje scrollen voor inspiratie.

  Dit grote Black Ops Cold War probleem wordt opgelost!

  Er is al een tijdje de “Sail 630 Nuclear Bug” in Black Ops: Cold War. Deze bug zorgde niet alleen voor het vastlopen van de game, maar kon soms ook eindigen in een ban van de populaire shooter.

  Krijgt Netflix serie Castlevania een spin-off?

  Er is aangekondigd dat het vierde seizoen van Castlevania het laatste seizoen wordt van de Netflix animatieserie. Toch hoeven we nog geen afscheid te nemen van deze wereld, aangezien de kans groot is dat er spin-off komt van de serie. Wat kunnen we nu van de Netflix serie Castlevania spin-off verwachten?

  Gaat de Batman serie over James Gordon?

  The Batman wordt een film geheel rond de dark knight en zijn verhaal. Nog voordat de film gezien is krijgen we al bevestiging dat er een spin-off serie gaat komen van onze favoriete politie agent in Gotham City. De serie wordt een HBO Max exclusieve titel.

  Amber Heard in Aquaman 2 ondanks conflict Johnny Depp

  In het eerste deel van Aquaman konden we Jason Momoa zien schitteren als de superheld. Hiernaast vervulde Amber Heard de rol van Mera. Deze rol gaan we vrijwel zeker terugzien in Aquaman 2, ondanks Amber Heards conflict met Johnny Depp.

  Deze drie nieuwste Pathé Thuis films moet je kijken!

  Pathé Thuis vernieuwt om de paar dagen het aanbod. Afgelopen week is het aanbod ook vergroot, met een aantal nieuwe en spectaculaire films. Hieronder vind je de drie nieuwste Pathé Thuis films die het kijken waard zijn!

  Zombiefan? Deze drie Netflix zombieseries zijn perfect voor jou!

  Het zombiegenre is in de laatste paar jaren enorm populair geworden, mede dankzij het grote succes van The Walking Dead. Als je geen genoeg kunt krijgen van de apocalyps en zombies, staan er in dit artikel drie Netflix zombieseries die je nu kan binge watchen!

  Netflix dropt gloednieuwe trailer Undercover-film Ferry

  Goed nieuws voor alle fans van de Netflix-serie Undercover! Netflix heeft zojuist een gloednieuwe trailer voor de prequel Ferry gedropt. In de trailer horen we de drugsbaas uit Undercover een verhaaltje vertellen over de film. Met de officiële trailer maakt Netflix de fans warm voor de film.

  Cyberpunk 2077 draagt bij aan recordinkomsten CD Projekt RED

  Je zou het misschien niet verwachten met alle problemen aan het begin, maar Cyberpunk 2077 heeft voor recordinkomsten bij CD Projekt RED gezorgd. De beruchte game heeft het blijkbaar zelfs beter gedaan dan The Witcher 3: Wild Hunt.

  Nintendo klaagt Bowser aan wegens Switch hacks

  Nintendo (en diens baas in de Verenigde Staten, Doug Bowser) hebben Gary Bowser aangeklaagd. Het bedrijf achter de bekende Mario-schurk die ook Bowser heet gaat achter de vermeende leider van hackergroep Team Xecuter aan. Gary Bowser zou met zijn team namelijk de copyright van Nintendo schenden door wat hij en zijn hackersgroep doen.

  GTA 6 setting toch niet in de jaren '80?

  Al tijden gaan geruchten over de mogelijke GTA 6 setting. Velen claimen informatie te hebben over wanneer de game zich precies af zou moeten spelen. Voornaamste gerucht stelde dat de setting van Grand Theft Auto 6 in de jaren '80 zou plaatsvinden. Nu stelt een betrouwbare lekker alleen iets compleet anders. De reeks zou een compleet andere richting op gaan.

  5 features die we in GTA 5 op PS5 willen zien

  Ergens dit jaar gaat de game dan toch komen. Grand Theft Auto 5 komt op PS5 uit en opnieuw krijgt de game flinke verbeteringen. Tenminste, dat is wat Rockstar Games roept. Wij zetten vijf features op een rijtje die we in GTA 5 op PS5 in ieder geval willen zien.

  Deze drie bingewaardige Videoland series moet je nu kijken!

  Videoland biedt een groot aanbod aan Nederlandse films en series, maar is ook ijzersterk in het voorschotelen van goede Engelse series. In dit artikel vind je drie bingewaardige Videoland series die je direct moet kijken!

  ‘Doc Ock’ bevestigt rol in Spider-Man: No Way Home

  Er doen al een tijdje geruchten de ronde dat Alfred Molina zijn rol als Spider-Man schurk Doc Ock weer op zal pakken in No Way Home. In een interview met Variety sprak Molina onlangs over zijn werk aan de film. Daarmee bevestigt hij in wezen dat zijn terugkeer een feit is.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.