Het laatste nieuws

  Lees het laatste nieuws over games, films en digital lifestyle. Vind het nieuws bij XGN over je favoriete games.

  De grootste aankondigingen van de Apple WWDC 2020

  Gisteravond trapte Apple haar jaarlijkse WWDC af - de Worldwide Developers Conference. Tijdens de openingspresentatie werden meer nieuwe dingen bekendgemaakt. Dit zijn de grootste aankondigingen die de techgigant heeft gemaakt.

  Zo beveilig je het beste je Android telefoon

  Tegenwoordig hebben steeds meer mensen last van virussen of hackers. Op Android telefoons kun je verschillende manieren gebruiken om je telefoon te beveiligen. Met deze tips kun je het beste je Android telefoon beveiligen.

  Facebook neemt VR studio Ready at Dawn over

  Via een blogpost werd bekendgemaakt dat VR studio Ready at Dawn wordt overgenomen door Facebook. Eerder werkte de ontwikkelaar aan games voor Oculus Studios. Daar werden titels ontwikkeld door het Oculus-platform van Facebook zoals Lone Echo.

  Michael Keaton gaat mogelijk de rol van Batman weer op zich nemen

  Het is alweer bijna dertig jaar geleden dat Michael Keaton voor het laatst de mantel van Batman droeg. Toch is de acteur volgens bronnen in gesprek om de rol weer op zich te nemen.

  Marvel's Avengers komt ook naar PS5 en Xbox Series X dit jaar

  Liefhebbers van de Avengers kunnen niet wachten om met de superhelden aan de slag te gaan in de gelijknamige game. Volgens ontwikkelaar Crystal Dynamics zal dat ook mogelijk zijn op de PS5 en Xbox Series X.

  The Witcher seizoen 2 opnames worden weer hervat

  Voor fans van de Netflix serie The Witcher is er goed nieuws: De opnames rondom seizoen 2 van de serie worden binnenkort hervat. Op 17 augustus staat Geralt weer voor de camera in het Verenigd Koninkrijk.

  Microsoft stopt met Mixer

  In een blogpost heeft het Mixer team van Microsoft zojuist bekend gemaakt dat Microsoft stopt met Mixer. In plaats daarvan gaat Microsoft in zee met Facebook Gaming.

  Netflix verklapt verschijningsdatum vijfde seizoen van Lucifer

  Netflix heeft in een nieuwe trailer van Lucifer de verschijningsdatum van het vijfde seizoen van de serie verklapt. Inmiddels heeft Netflix de datum ook maar officieel bevestigd.

  Update - Komt Warner Bros. met deze nieuwe Batman-games?

  Warner Bros. gaat in augustus een toffe aankondiging rondom een nieuwe game. Nu duiken er twee domeinnamen op die erop wijzen dat het misschien wel twee games worden. Worden Gotham Knights en Suicide Squad de komende games in het Batman-universum?

  Storing bij ING zorgt voor problemen bij overboekingen

  De ING bank kampt momenteel met een storing. Daardoor is het voor klanten moeilijk om een overboeking te maken. De bank werkt er hard aan om het probleem op te lossen.

  'Apple gaat vanavond eigen chips voor Macs presenteren'

  Vanavond begint Apple met haar jaarlijkse conferentie, de Apple Worldwide Developers Conference. Er gaan geruchten dat de techgigant zelfgemaakte chips gaat presenteren voor haar Macs.

  Helaas! Geen next-gen features voor FIFA 21 op PC

  Dikke pech voor FIFA-spelers met een PC. EA heeft bekendgemaakt dat de PC versie van FIFA 21 geen features bevat van de next-gen-variant. EA brengt voor de PC namelijk dezelfde versie uit als die voor de Xbox One en PlayStation 4.

  Dit zijn de 5 beste retro series op Netflix

  Er zijn zo veel verschillende series te zien op Netflix dat het lastig is om te kiezen wat je moet kijken. Er staan op Netflix een aantal retro series die het waard zijn om te kijken. Dit zijn de 5 beste retro series op Netflix.

  Geen gratis proefperiode meer op Disney+

  Disney+ heeft niet langer een gratis proefperiode. Dit bevestigt een woordvoerder van Disney aan CNET. Je kunt dus niet meer zeven dagen gratis Disney+ uitproberen.

  Vechten voor je menselijkheid in de Disintegration campagne

  Ontwikkelaar V1 Interactive komt in juni met haar eerste titel op de markt: Disintegration. De titel belooft een aantal zeer interessante gameplay elementen te bevatten, maar hoe zit het met het verhaal? Wij vertellen je alles wat je moet weten over de setting van de Disintegration campagne.

  Wat worden de gratis Xbox Games with Gold van juli 2020?

  De maand juli staat weer voor de deur. Dat betekent nieuwe gratis games voor abonnees. Waar we al voorspelden wat de PS Plus games voor juli 2020 worden, doen we dat voor de Xbox Games with Gold ook. Deze games verwachten wij in de line-up te zien!

  Politieauto's uit Fortnite verwijderd wegens 'gevoeligheid rondom problematiek'

  Wie aan het nieuwe seizoen van Fortnite is begonnen zal zijn opgevallen dat er geen politieauto’s meer zijn. Opvallend genoeg is het volgens een ingewijde bij ontwikkelaar Epic Games alleen geen politiek statement.

  The Last of Us Part 2 verplettert verkooprecords in eerste paar dagen

  The Last of Us Part 2 wordt overladen met hoge cijfers en ook bij het publiek lijkt de game het zeer goed te doen. De nieuwe game van Naughty Dog gaat namelijk als warme broodjes over de toonbank.

  Cyberpunk 2077 zal direct speelbaar zijn op PS5 en Xbox Series X

  Onmiddellijk nadat CD Project Red aankondigde dat de release van Cyberpunk 2077 uitgesteld is naar november, was de verwachting dat de game mogelijk een launch-game zou worden voor de PS5 en Xbox series X. In gesprek met investeerders heeft de ontwikkelaar hier een toelichting op gegeven.

  Crash Bandicoot 4 reveal is vandaag!

  Via de officiële Twitter rondom de Crash Bandicoot games is gisteren een veelbelovende tweet verstuurd. Hierin is namelijk te lezen dat vandaag een officiële reveal komt van Crash Bandicoot 4.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.