Het laatste nieuws

  Lees het laatste nieuws over games, films en digital lifestyle. Vind het nieuws bij XGN over je favoriete games.

  Extreem dure Resident Evil Village Collector's Edition gespot

  Het is een speciaal jaar voor Resident Evil. De franchise viert namelijk alweer haar 25ste jubileum en doet dat met de release van Resident Evil Village. De game krijgt nu voor de gelegenheid bovendien een extreem dure Collector’s Edition in Japan.

  Vervolg op indieklassieker Celeste nu uit

  In 2018 werd de game Celeste niet alleen bijzonder goed ontvangen, maar ook nog eens extreem populair. De aandoenlijke platformer met bijzonder goed verhaal en heerlijke, uitdagende mechanics viel goed in de smaak en wordt drie jaar dit jaar. Om dat te vieren heeft de maker per direct een vervolg uitgebracht voor de game op wel heel bijzondere wijze.

  Fall Guys seizoen 3 krijgt flinke berg content met update

  Fall Guys krijgt binnenkort de seizoen 3.5 update en die voegt behoorlijk wat content toe. Niet alleen nieuwe pakjes komen naar de game, maar ook een nieuw level en meer!

  Mensen gebruiken social media om rellen te plannen

  In Nederland is ondertussen een avondklok. Van 21:00 tot 04:30 is het de bedoeling dat iedereen zonder werkgeversverklaring niet de straat op gaat. Bij sommige mensen viel dit helemaal niet in het juiste gaatje, waardoor er rellen waren op verschillende plekken in het land. Nu wordt social media gebruikt om mensen aan te sporen dit ook op andere plekken te doen.

  'Harry Potter serie in de maak voor HBO Max'

  Het ziet er naar uit dat er een Harry Potter serie in de maak is. Zo meldt Variety. De serie is in ontwikkeling voor HBO Max en bevindt zich nog in de vroege stadium van ontwikkeling.

  Eerste The Witcher: Blood Origin actrice bekend

  De eerste rol van The Witcher: Blood Origin is bekend. Deze spin-off serie van The Witcher zal het verhaal van de eerste Witcher vertellen en we krijgen nu een iets beter idee van hoe dat er precies uit zal gaan zien. Jodie Turner-Smith zal één van de hoofdrollen spelen in deze aankomende serie.

  Apple: iPhone 12 heeft mogelijk invloed op pacemakers

  In het najaar van 2020 presenteerde Apple de iPhone 12-lijn. De smartphones kwamen in onze reviews best behoorlijk uit de test en naar alle waarschijnlijkheid verschijnt in maart alweer de iPhone 13. De iPhone 12 lijkt alleen wel een groot probleem te hebben, want het kan mogelijk impact hebben op pacemakers.

  Alles wat je moet weten over de Limited Mario Nintendo Switch Edition

  Begin januari kwam Nintendo meteen met groot nieuws. Het bracht namelijk een nieuwe Nintendo Switch uit en wel een Limited Edition in de stijl van Super Mario. De console is helemaal in de kleuren van Mario en komt met een speciale opberghoes. Maar twijfel je op dit moment of je ‘m moet kopen en/ of vind je deze Switch stiekem wel erg leuk? Dit is alles wat je moet weten over de Limited Edition Mario Nintendo Switch.

  Webcams in Nederland vaker bekeken door avondklok

  Nederlanders kijken sinds de invoer van de avondklok een stuk meer naar webcams die over de steden heen gericht staan. Dit gebeurt grotendeels ’s avonds na 21:00 uur, dus dit zal hoogstwaarschijnlijk zijn om te kijken of er nog mensen over straat gaan na de ingevoerde tijd. Vooral op 23 januari, de dag dat de avondklok inging, werd er heel erg veel gekeken.

  Dit zijn de gratis Xbox Games with Gold voor februari 2021

  Microsoft trekt elke maand een nieuw blik gratis games open voor leden van het Xbox Games with Gold programma. Voor februari 2021is dat niet anders. Dit zijn de gratis Xbox Games with Gold voor februari 2021!

  Check hier de vette trailer van Godzilla vs. Kong

  Inmiddels wordt de wereld alweer tien maanden geteisterd door het coronavirus. Deze crisis heeft grote gevolgen, zowel economisch als qua gezondheid. Ondertussen komen er ook vrij weinig nieuwe films uit en zijn de bioscopen de afgelopen maanden amper open geweest. Desondanks verschijnt er over een paar maanden toch een nieuwe film en laat die film nou een nieuwe trailer hebben.

  Zo kan je een gratis Sonos One smart speaker in huis halen!

  Tegenwoordig bestaan slimme apparaten niet alleen uit je smartphone en tablet, maar kan je ook je huis op verschillende manieren upgraden. Denk bijvoorbeeld aan een slimme speaker. En je kan nu gratis een Sonos One smart speaker in huis halen dankzij Vattenfall!

  FIFA 21 voor de laagste prijs tot nu toe te koop!

  Door de coronamaatregelen moeten we voorlopig onszelf nog thuis vermaken. Gelukkig is er momenteel een mooie sale gaande op bol.com, waarbij veel EA games in de aanbieding zijn. Zo kan je nu FIFA 21 kopen voor de laagste prijs tot nu toe.

  'Star Wars Knights of the Old Republic game in de maak'

  Een nieuwe Star Wars Knights of the Old Republic game is in ontwikkeling. Zo meldt Bespin Bulletin, een insider die doorgaans betrouwbare Star Wars informatie lekt. Opvallend is dat oorspronkelijke makers EA en BioWare niet betrokken zouden zijn bij de nieuwe titel.

  Cyberpunk 2077 beste digitale release ooit

  De afgelopen maanden was er op z’n zachts gezegd veel te doen om Cyberpunk 2077. De game werd keer op keer uitgesteld en de ontwikkelaars werden vervolgens bedreigd. Uiteindelijk verscheen Cyberpunk 2077 eind 2020 toch, maar het wist de hoge verwachtingen niet waar te maken. De game was misschien toch nog niet helemaal af en er lopen nu zelfs rechtszaken tegen CD Projekt RED, de ontwikkelaar van Cyberpunk 2077.

  Tip: Need for Speed Hot Pursuit Remastered nu spotgoedkoop te scoren!

  Wie het nieuwe jaar in wil scheuren, kan nu mooi profiteren van een zeer aantrekkelijke deal. De racegame Need for Speed Hot Pursuit Remastered is namelijk spotgoedkoop te scoren op bol.com en Wehkamp!

  The Pathless Review – Brengt niks nieuws, maar is wel tof

  Waar ontwikkelaar Giant Squid je eerder een enorme oceaan vol bijzondere wezens liet verkennen in Abzû, mag je nu een mysterieuze wereld redden van de ondergang. The Pathless is een open- wereld puzzlegame die je alle vrijheid geeft die je maar kan wensen, maar brengt niet echt iets nieuws met zich mee.

  Foto van The Falcon and the Winter Soldier online

  Sebastian Stan laat zichzelf zien in zijn The Winter Soldier outfit. Binnenkort zullen we hem zien in ‘The Falcon and the Winter Soldier’, waar hij en Anthony Mackie de hoofdrollen op zich zullen nemen. Natuurlijk speelde Sebastian Stan de rol van Bucky Barnes al een aantal keer in eerdere Marvel films, maar een eigen film of serie kreeg hij niet eerder.

  Peaky Blinders krijgt nieuwe series

  Veel mensen vinden het natuurlijk erg jammer dat Peaky Blinders na het zesde seioen zal gaan stoppen. Gelukkig voor deze mensen zal dit niet het laatste zijn wat we te zien krijgen van de befaamde familie Shelby. Niet alleen zal er een Peaky Blinders film uitkomen, maar er zal ook nog een andere serie verschijnen.

  Update - PS5 kopen? Pre-order kan nu hier!

  De pre-order (chaos) rondom de PlayStation 5 is los. Helaas is alles tot dusver uitverkocht. Hoe kom je dan straks tóch aan een PlayStation 5? In dit overzicht zetten we alles op een rij rondom een PS5 kopen en waar dit kan!

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.