Het laatste nieuws

  Lees het laatste nieuws over games, films en digital lifestyle. Vind het nieuws bij XGN over je favoriete games.

  Microsoft ruimt de Office apps voor Android op

  Microsoft heeft een app uitgebracht waarin verschillende apps worden samengevoegd voor Android. In de app heb je Word, PowerPoint en Excel met nieuwe mogelijkheden. Je hoeft ze nu niet meer apart te downloaden op je telefoon.

  Instagram brengt waarschijnlijk oude feature terug

  Instagram gaat mogelijk een 'nieuwe' manier aanbieden om de meest recente foto’s en video's te laten zien van accounts die je volgt. Intern is het platform bezig met het testen van een “Laatste Berichten” functie. Deze optie zal verschijnen als pop-up over de algemene feed heen.

  Sony zet een punt achter de PlayStation fora

  Sony heeft besloten om vanaf 27 februari de fora van PlayStation stop te zetten in Europa en de Verenigde Staten. Wel kan je nog steeds reageren op de Instagram- en Twitter-kanalen van PlayStation en het officiële blog.

  Fans moeten mogelijk wat langer wachten op de nieuwe Apple producten

  De iPhone SE 2 lijkt op schema te liggen voor de officiële aankondiging in maart, maar voor de iPad Pro is de toekomst iets minder zeker. Het coronavirus heeft namelijk impact op de productie van Apple, wat dus ook invloed heeft op de iPad Pro.

  Persona 5 Royal Preview - De definitie van nonchalant en cool

  Dit zagen wij ook niet aankomen! Recent nodigde de Phantom Thieves of Hearts ons uit om wel 2 uur Persona 5 Royal te spelen in Londen. In onze Persona 5 Royal preview lees je alles over onze ervaring met deze uitbreiding van de legendarische PS4-titel.

  Zien we Luke Skywalker binnenkort in The Witcher?

  Nog meer nieuws over seizoen 2 van The Witcher! Er gaan geruchten rond dat Star Wars-acteur Mark Hamill een rol is aangeboden voor het tweede seizoen van de populaire fantasy serie. Er wordt vooral gedacht dat Mark Hamill de rol van Vesemir gaat spelen, een bekend personage uit de boeken en de mentor van Geralt.

  Stranger Things wil de grote afgang van Game of Thrones vermijden

  Voor fans en nieuwkomers die de trailer nog niet hebben gezien kan de volgende inhoud spoilers bevatten. Deze week onthulde Stranger Things een trailer voor het vierde seizoen. De bekende serie van Netflix gaat dit jaar weer verder en gaven fans een duidelijke weeergave van wat ze kunnen verwachten. Namelijk de terugkeer van een karakter waarvan iedereen dacht dat hij dood was.

  PS5 games die we binnen een jaar willen spelen deel 2

  Wanneer de PS5 komt en wat de verschillen gaan zijn met de PS4 weten we nog niet precies, sterker nog we weten nog niet eens wanneer de PS5 onthuld zal worden. In een eerder artikel noemden we al games die we voor de PS5 willen zien. Nu er steeds meer games voor de next-gen console worden aangekondigd, zien we ook graag deze titels verschijnen.

  Facebook krijgt eindelijk Dark Mode, maar met mate

  Veel applicaties krijgen tegenwoordig een donkere modus, die vaak fijner voor de ogen is. Facebook bleef alleen achterlopen met het concept. De socialmediagigant komt nu eindelijk overstag, maar niet helemaal op de manier waarop iedereen had gehoopt.

  Google Maps SOS alerts waarschuwt je vanaf nu ook in het Nederlands

  Google Maps is al een behoorlijk uitgebreide app. Je kunt ermee navigeren, verkeersopstoppingen en flitsers zien en snelheidslimieten checken. De app gaat je met SOS Alerts vanaf nu ook in het Nederlands waarschuwen voor gevaarlijke situaties zoals stormen.

  'Nintendo Switch tekorten in opkomst wegens coronavirus'

  Er is een grote kans dat Nintendo problemen krijgt met de verkoop van de Nintendo Switch. Dit komt door vertraging in de productie van het console wegens de uitbraak van het coronavirus.

  Eerste Fortnite Chapter 2 Season 2 teasers opgedoken

  We hoeven niet heel lang meer te wachten tot Fortnite Chapter 2 Season 2 is uitgebracht. Volgens Epic Games zal de update vrijdag uitrollen en er zijn eindelijk iets meer details bekendgemaakt rondom het tweede seizoen.

  Nieuwe witchers voor The Witcher zijn gecast!

  Het duurt nog even voor seizoen 2 van The Witcher beschikbaar zal zijn maar de voorbereidingen en castings zijn al in volle gang! Schijnbaar zijn er volgens Redanian Intelligence twee nieuwe witchers gecast voor het tweede seizoen. Fan-favorieten Lambert en Coën zullen volgend jaar in de serie te zien zijn.

  Kingdom Hearts 3 Re Mind DLC Review – Een memorabele afsluiter?

  Vorig jaar kwam eindelijk het langverwachte Kingdom Hearts 3 uit. Inmiddels zijn we alweer een jaar verder en is ook de DLC op Playstation 4 te spelen. Vanaf 25 februari is deze ook verkrijgbaar op Xbox One. Of deze DLC net zo hartverwarmend is als de oorspronkelijke game lees je in onze Kingdom Hearts 3 Re Mind DLC review!

  Komt de GTA 6 release later door het vertrek van Dan Houser?

  Uit het niets kwam het nieuws van Dan Houser uit de lucht vallen toen hij op 5 februari plots aankondigde dat hij Rockstar Games zou verlaten. De mede-oprichter van het bedrijf is verantwoordelijk voor een groot deel van de games die Rockstar Games ooit heeft uitgegeven en laat een gat achter. Zal dit gat ook invloed hebben op de GTA 6 release? Wij analyseren de situatie.

  The Witcher games en boeken zijn razend populair!

  The Witcher is een groot succes op Netflix. In 2021 komen er afleveringen van het tweede seizoen. Niet alleen de serie is razend populair, ook de boeken en games van The Witcher worden steeds populairder.

  Brengt Ubisoft Rainbow Six: Siege als next-gen game naar PS5?

  Eén van de grootste vragen voor de next-gen consoles is hoe ontwikkelaars hun games en populaire online titels van de PlayStation 4 naar de PlayStation 5 gaan overzetten. Ubisoft lijkt te zeggen dat er een PS5 variant komt van Rainbow Six: Siege.

  bol.com heeft weer flinke kortingen op games!

  Er zijn weer heel veel goede deals te scoren bij bol.com! De leukste games zijn nu scherp afgeprijsd zoals God of War 3 en Star Wars Jedi: Fallen Order. Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt, de volledige lijst met aanbiedingen is te vinden op bol.com.

  Instagram op iPad kun je wel op je buik schrijven

  Volgens Adam Mosseri, de CEO van Instagram, kun je nog lang wachten op een Instagram iPad app. Een versie voor de bekende tablet van Apple staat niet hoog op de lijst met prioriteiten volgens de topman. Het bedrijf heeft simpelweg niet de middelen om ook nog een versie te ontwikkelen voor de iPad volgens Mosseri.

  Kan de PS5 4K Blu-rays afspelen?

  Met de aankondiging van de PlayStation 5 kwam natuurlijk een scala aan informatie. Zo werd duidelijk dat de nieuwe console native 4K games zou ondersteunen, dat ray tracing een onderdeel is van de nieuwe console en dat er van een SSD gebruik zal worden gemaakt. Toch is het niet voor iedereen duidelijk of de volgende console van Sony ook 4K Blu-rays kan afspelen. Lees snel verder voor het antwoord!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.