Ozark seizoen 2 release onthuld door Netflix

  Netflix heeft de Ozark seizoen 2 releasedatum bekendgemaakt. Vorig jaar werd het eerste seizoen van de serie eind juli online geplaatst, maar nu zullen we er iets langer op moeten wachten. Het seizoen verschijnt namelijk 31 augustus.

  Netflix

  Netflix maakte de releasedatum bekend in een video, die bovenaan deze pagina te zien is. Fans wachten al bijna een jaar op dit tweede seizoen, en zullen toch nog iets langer geduld moeten hebben. Het eerste seizoen verscheen vorig jaar eind juli, en het tweede seizoen van de Netflix Original zal 31 augustus uitkomen.

  In de 40-seconde durende video onthult Netflix de releasedatum, en krijgen we een kleine teaser van het nieuwe seizoen te zien.

  Ozark seizoen 2 release

  Ozark is een plaats in Amerika die ook wel bekendstaat als the middle of nowhere. Het gezin van Marty Bryde is aangewezen op dit gebied, nadat hij zwaar in de problemen is gekomen. Naast zijn baan als boekhouder, hielp hij namelijk ook bij het witwassen van geld voor een drugsorganisatie.

  Marty moet ervoor zorgen dat hij en zijn gezin niet in gevaar komen, en maakt een deal met de drugsorganisatie. Hij gaat naar Ozark, en belooft binnen vijf jaar tijd 50 miljoen dollar te witwassen. Een grote uitdaging, dus.

  In het tweede seizoen gaan we verder met dit spannende verhaal. Het seizoen is vanaf 31 augustus te zien.

  Benieuwd naar Ozark? Lees hier de 5 redenen waarom je Ozark moet kijken!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.