Oxenfree gratis op GOG.com

  Het blijft gratis games regenen op de PC. Waar je eerder vandaag bijvoorbeeld kon lezen dat Layers of Fear voor niks te downloaden is, daar is nu Oxenfree gratis.

  Oxenfree is via de homepagina van GOG.com kosteloos te downloaden. Doe dat wel snel, want je hebt tot donderdagmiddag de tijd om de game te claimen. Wel blijft die dan eeuwig in jouw bezit.

  Op de PC is het deze weken een periode van gratis games. Zo biedt de Humble Store wekelijks gratis games, zoals Layers of Fear, aan en ook Ubisoft geeft spellen weg. Zo kun je zowel Watch Dogs, Assassin's Creed Black Flag en World in Conflict voor niks downloaden.

  Oxenfree gratis in navolging van Grim Fandango

  Ook GOG.com timmert dus flink aan de weg wat betreft gratis games. Zo bood de online winkel vorige week nog Grim Fandango Remastered voor niks aan. Deze week is het dus de beurt aan Oxenfree. Kijk overigens niet raar op als je game niet direct na aankoop op je account staat. Het duurt namelijk enkele minuten voordat hij daar te vinden is.

  Oxenfree was een tijdje geleden overigens ook gratis met Xbox Live Gold. PC-gebruikers die die kans gemist mochten hebben, kunnen de game nu alsnog voor niks claimen.

  Oxenfree

  Verkijgbaar vanaf 14 january 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.