Overwatch updates worden vertraagd door 'giftige' spelers

  In een nieuwe developer update video die uit is gebracht, benoemt Jeff Kaplan, game regisseur, de problemen in Overwatch. Door een van deze problemen worden Overwatch updates vertraagd.

  Met het meldsysteem is het mogelijk om spelers in een spel te rapporteren. Dit kan gedaan worden wanneer een speler zich niet gedraagt volgens de regels. Recent was hier commentaar op geleverd door een speler die vindt dat het systeem “een mislukking” is. Kaplan reageerde hierop dat de ontwikkelaars van Overwatch zich daar momenteel erg op focussen.

  Overwatch updates vertraagd door spelers

  In de nieuwste developer-video laat Kaplan weten dat de ontwikkelaars van Overwatch graag nieuwe content wil brengen naar de spelers. Maar dit wordt door spelers die zich niet gedragen vertraagd. De ontwikkelaars spenderen veel tijd aan het onderzoeken van de rapporten van spelers, in de plaats van het maken van nieuwe content.

  Het team van ontwikkelaars kan helaas niet meer doen dan spelers een te moedigen om positiever te zijn tijden het spelen van Overwatch. In de video herinnert Kaplan iedereen eraan om teamgenoten ook een keer een schouderklopje te geven.

  De developer video is bovenaan de pagina te bekijken.

  Overwatch

  Verkijgbaar vanaf 24 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.