Overwatch update voegt plastic Nerf balletjes toe

  Handen omhoog, of er wordt geschoten! Met Nerf ballen nog wel. Er komt een Overwatch update aan die de speelgoedpistooltjes van Nerf aan het spel toevoegen. Pas maar op of je gaat ten onder aan plastic wapens!

  Oefen nog maar even met je Overwatch-skills, want straks moet je bang zijn dat anderen jou afschieten met stukken plastic. Nerf en Overwatch gaan een samenwerking aan die het mogelijk maakt om flink wat plastic op je vijanden af te vuren.

  Overwatch update komt met plastic wapens

  Zodoende kun jij na een update in-game je skills op een veiligere manier tonen. Het nieuws werd bekendgemaakt via de Twitter-pagina van Overwatch. Volgens het Twitter-bericht kunnen we al snel met al dat plastic geweld aan de slag.

  Nerf heeft als speelgoed voornamelijk naam weten te maken buiten de games om. De plastic Nerf speelgoedpistooltjes schieten normaal gesproken zachte balletjes of plastic pijltjes af, waardoor ze geschikt zijn voor kinderen om mee te spelen. Eigenlijk kun je de pistooltjes zien als een manier om hun paintball te laten spelen zonder al de vieze kleren en harde kogels.

  Het is verder niet de eerste keer dat we een digitale versie van deze speelgoedpistolen voorbij zien komen. Zo was het al mogelijk om anderen met plastic pijltjes te beschieten in Nerf N-Strike voor de Nintendo Wii. Het spel kreeg zelfs een ander deel, ook op de Wii.

  Eerder al aan de slag

  In plaats van de plastic speeltjes te digitaliseren, kun je het ook andersom doen. Fans van Overwatch maakten eerder al op de knutseltafel echte Nerf wapens die waren gebaseerd op de wapens zoals je ze uit Overwatch kent. Voorbeelden hiervan zijn de Reaper's hellfire shotguns, twee wapens die je misschien uit de game herkent.

  In verschillende video's laten spelers het proces zien hoe ze deze speelgoedpistooltjes gereed maken om te kunnen schieten. Met de video bovenaan dit artikel krijg je een indruk wat mensen allemaal al hebben weten te maken door plastic aan elkaar te lijmen.

  Overwatch

  Verkijgbaar vanaf 24 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.