Overwatch Switch release getoond tijdens Nintendo Direct

  Overwatch fans kunnen hun borst nat maken. Voor iedereen die dit avontuur nog niet heeft mogen meemaken onderweg, komt er een Overwatch release naar de Nintendo Switch. Alhoewel de game wat grafische kracht moet inleveren, lijkt het potentieel een toffe port te worden.

  De game werd aangekondigd tijdens de Nintendo Direct van vannacht. Tijdens de aankondiging zagen we al enkele gameplaybeelden voorbij komen. Spelers kunnen al snel aan de slag met de game, want de release is al volgende maand

  Overwatch release op Nintendo Switch

  Overwatch was toen deze verscheen de eerste nieuwe franchise van Blizzard Entertainment sinds 17 jaar. Eerder genoot het spel al veel populariteit op PS4, Xbox One en PC. Nu is het spel ook aangekondigd voor de Nintendo Switch. Eerder gingen er al geruchten rond dat deze first-person shooter naar uitgebracht op de hybride console.

  ijdens de Nintendo Direct werd het daarentegen officieel bekendgemaakt. Ook op de Nintendo Switch kun je al snel aan de slag met team-based multiplayer waarbij het éne team verdedigd en het andere team aanvalt.

  15 oktober kunnen Overwatch-fans genieten van de Nintendo-versie. Wil jij je alvast voorbereiden? Eerder publiceerden wij een artikel met daarin enkele Overwatch tips.

  Overwatch Game of the Year Edition

  Verkijgbaar vanaf 23 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.