Overwatch Skin voor het Breast Cancer Research Foundation

  Wanneer er nieuwe skins worden vrijgegeven is dit meestal om de kassa van de makers toch wat te spekken. Dit keer is het toch wat anders. Er komt een speciale Overwatch skin waarvan de de inkomsten aan een goed doel zullen worden besteed.

  Dit goede doel is het Breast Cancer Research Foundation, oftewel een organisatie die onderzoek doet naar borstkanker. Uiteindelijk zal Blizzard zelf geen geld verdienen aan de actie, want de volledige opbrengst van de skin zal aan dit goede doel worden geschonken.

  Nieuwe Overwatch Skin

  De nieuwe Overwatch skin zal in-game verkrijgbaar zijn voor 15 dollar. In de trailer bovenaan deze pagina zie je hoe deze nieuwe skin er precies uitziet. De skin zal tot en met 21 mei worden aangeboden. Kortom, deze is maar voor een gelimiteerde tijd verkrijgbaar.

  Naast de skin zal Blizzard ook een limited editie Pink Mercy Shirt aanbieden. Dit shirt staat op de afbeelding hieronder en zal worden aangeboden via de Blizzard Gear Store. De winst die op dit Overwatch t-shirt zal worden gemaakt zal ook volledig naar ditzelfde goede doel gaan. Het t-shirt wordt uiteindelijk voor 30 dollar aangeboden.

  Overwatch skin

  Ook actief op Twitch

  Tijdens dit evenementen zullen tot en met 21 mei enkele extra Overwatch streams op Twitch plaatsvinden die ook in het teken zullen staan van dit goede doel. Kijkers kunnen tijdens de shows gebruikmaken van speciale Pink Mercy emoticons van community artist Onemegawatt, om zo te reageren op alles wat er binnen de Twitch streams gebeurt. Uiteindelijk zijn er ook in-game Twitch Drops zoals sprays en een nieuw player icon.

  En als je dan toch aan de slag gaat met Overwatch, dan heb je iets aan de volgende Overwatch tips. Verder zijn er ook een heleboel andere skins waarmee je al aan de slag kunt. Let wel op, want terwijl er flink wat skins zijn, zijn niet alle skins even tof. Zo beschrijven wij eerder hoe Blizzard de plank mis sloeg met enkele epic en legendary skins.

  Overwatch

  Verkijgbaar vanaf 24 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.