Overwatch Sigma vanaf nu speelbaar op alle servers

  Een aantal weken geleden werd onthuld wie de nieuwste held zou worden in Blizzards Overwatch. Hoewel de held op dat moment alleen speelbaar was in de Public Tests Region werd beloofd dat hij snel naar de game zou komen. Vanaf vandaag kunnen alle Overwatch spelers Sigma gebruiken.

  Blizzard Entertainment

  Behalve Sigma komt ook een nieuwe matchmaking feature naar de game. Deze Role Queue wordt onderdeel van Quick Play en Competitive Play en vereist dat spelers een rol (Tank, Support, of Damage) kiezen voor een match begint. De game zorgt vervolgens dat elk team twee spelers in elke rol heeft.

  De Role Queue was, net als Sigma, al enige tijd onderdeel van de Public Test Region, maar is nu over de gehele game in beta. Deze beta periode eindigt op 1 september, de start van het nieuwe competitieve seizoen.

  Wie is Overwatch’ Sigma?

  Sigma, echte naam Siebren de Kuiper, was een Nederlanse astrofysicus gespecialiseerd in zwaartekracht. Na een experiment dat verkeerd afliep is hij over de kracht om zwaartekracht te manipuleren komen te beschikken. Helaas liep hij bij het experiment ook psychische schade op.

  Wie in Overwatch als Sigma wil spelen zal de rol van tank vervullen. Zijn aanvallen zijn, niet geheel onverwacht, veelal gebaseerd op zwaartekracht. Een uitgebreide uitleg van zijn aanvallen kun je zien in de video die Blizzard precies daarover heeft gemaakt.

  Overwatch

  Verkijgbaar vanaf 24 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.