Overwatch Season 3 begint vanaf 1 december

  Blizzard heeft aangekondigd dat Overwatch Season 3 zal beginnen vanaf 1 december. Dat is slechts één week na het einde van Season 2, als gevolg van de aanvraag door de community dat de seizoenswisselingen korter duren.

  Blizzard gaat haar systemen bijspijkeren wanneer Overwatch Season 3 zal lanceren. Het doel daarvan is om ervoor te zorgen dat dat de drastische veranderingen in Skill Rating die competitieve Overwatch spelers hebben ervaren tijdens de eerste twee seizoenen.

  In een post op de Overwatch Battle.net forums, Scott Mercer, principal designer van Overwatch legt uit dat Blizzard de Skill Ratings van Overwatch Season 2 niet volledig reset bij ingang van Overwatch Season 3.

  Overwatch Season 3 laat je niet helemaal bij nul beginnen

  Als alle Skill Ratings weer helemaal teruggezet worden naar nul bij het begin van een nieuw seizoen, zullen spelers van alle niveaus tegen elkaar spelen, dit zorgt voor ongebalanceerde gevechten totdat het systeem deze balans weer recht trekt.

  "Daarom zetten we je Skill Rating niet volledig terug naar nul als een nieuws seizoen van start gaat. In plaats daarvan gebruiken we de Skill Rating van het afgelopen seizoen als een start punt in Overwatch Season 3. We zijn wat meer bezig met het eerlijk houden van dingen in de game, in plaats van iedereen met een schone lei laten beginnen."

  Deze veranderingen worden momenteel getest in de Public Test Realm (PTR), zodat dit nieuwe systeem nog verbeterd kan worden voordat Overwatch Season 3 van start gaat.

  Wil je meer weten over Overwatch? Check dan onze Overwatch Review.

  Overwatch is verkrijgbaar op Playstation 4, Xbox One en PC.

  Overwatch

  Verkijgbaar vanaf 24 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.