Overwatch Season 2 patch nu beschikbaar voor PC en Xbox One

  Het eerste seizoen van Overwatch ligt inmiddels alweer achter ons en het is nu de beurt aan spelers om met een schone lei aan seizoen 2 te beginnen. Maar eerst brengt Blizzard nog even de overwatch Season 2 patch uit voor zowel PC als Xbox One.

  De patch voor de console en PC zijn op dit moment al beschikbaar en brengen een aantal vernieuwingen voordat het tweede seizoen van start gaat. Zo heeft Blizzard al laten weten dat de Overwatch Season 2 patch een aantal problemen in de balans van de personages gaat aanpassen. Verder wordt er ook een nieuwe map toegevoegd voor de Assault en Escort spelmodi.

  Nieuwe map in Overwatch Season 2 patch

  De nieuwe map is genaamd Eichenwalde en brengt een verwoest dorpje naar de populaire heroshooter van Blizzard. Eichenwalde was het strijdtoneel in een gevecht dat jaren voor de tijd van Overwatch plaatsvond. Maar het verhaal van de map is minder belangrijk voor de gemiddelde speler. De Overwatch speler zal waarschijnlijk willen weten hoe de nieuwe map eruit komt te zien.

  Door het feit dat er een heftige strijd in de map heeft plaatsgevonden is Eichenwalde voor een groot deel vernietigd. Het gevecht van het verhaal is daarentegen al wel een aantal jaar geleden en dat betekent dat de arena langzaamaan weer wordt overgenomen door de natuur.

  Problemen opgelost en vernieuwingen doorgevoerd

  Zoals gezegd zijn er naast het toevoegen van een nieuwe map door Blizzard ook een hoop vernieuwingen doorgevoerd. Zo is het tegenwoordig minder snel mogelijk om tijdens een potje een gelijkspel te krijgen. Blizzard heeft hiervoor gezorgd omdat ze ook de Sudden Death mogelijkheid uit de game heeft gehaald.

  Verder zijn er nieuwe skins toegevoegd aan de game, in dit geval enkel voor het personage Reinhardt. Deze nieuwe Legendary Skins zijn vanaf de nieuwe Overwatch Season 2 patch beschikbaar gesteld voor het personage. Ook zijn er twee nieuwe emotes toegevoegd aan de game.

  Een volledige lijst met aanpassingen door de Overwatch Season 2 patch is te vinden op de site van Blizzard Entertainment.

  Overwatch

  Verkijgbaar vanaf 24 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.