Overwatch personage mogelijk ingesproken door Terry Crews

  Terry Crews laat op internet aan iedereen weten dat hij de stem wil inspreken van de mogelijk aankomende Overwatch personage. Ook zijn fans laten uitbundig weten dat ze hem steunen in zijn onofficiële campagne.

  Terry Crews is een onofficiële campagne gestart om de stem te mogen inspreken voor de volgende potentiële Overwatch personage Doomfist, een karakter dat Overwatch fans in de game willen zien verschijnen. Crews maakt flink gebruik van sociale media om meer mensen over te halen zijn campagne te steunen.

  Crews is recentelijk persoonlijk langs gegaan bij Blizzard, een foto van hem met het Overwatch teken is daar het eindproduct van. Ook heeft hij een speculatief artikel van ArtBuff gedeeld op Facebook en Twitter over zijn mogelijke betrokkenheid in Overwatch.

  Overwatch personage Roadhog krijgt nerf

  Binnenkort zal Roadhog een nerf krijgen. Zijn hook abillity zal worden aangepast samen met andere aanpassingen, de update zal later beschikbaar worden in de Overwatch public test realm.

  Ook is er gisteren de nieuwe Overwatch map "Oasis" verschenen. De map werd al aangekondigd tijdens Blizzcon 2016 en is tijdelijk speelbaar geweest in de Overwatch public test realm, hij is nu speelbaar op de officiële Overwatch servers.

  Overwatch

  Verkijgbaar vanaf 24 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.