Overwatch open beta gaat morgen van start

  De Overwatch open beta gaat morgen van start voor alle spelers die een kijkje willen nemen bij de hero-shooter van Blizzard. Je kan hier lezen hoe je de open beta moet downloaden!

  De beta van de game is al vanaf gisteren beschikbaar voor mensen die de game hebben gepre-ordered, maar morgen mag ook de rest van de gamers aan de slag met het online geweld. De servers zullen om 1 uur 's nachts, Nederlandse tijd, aan worden gezet. De beta duurt vervolgens tot maandag 9 mei 19.00, waarna je moet wachten tot de release voordat je weer met de game aan de slag kan.

  Overwatch open beta - Hoe te downloaden

  Het spelen van de beta op de Xbox One en PS4 is vrij gemakkelijk. Je hoeft alleen maar naar de Xbox Marketplace of de PlayStation Store te gaan en als zoekterm Overwatch in te voeren. Vervolgens selecteer je "Overwatch Open beta" en download je het bestand. De beta is hierna al gelijk klaar voor gebruik.

  Op de PC zal je eerst de Battle.net applicatie moeten downloaden, als je die nog niet hebt. Vervolgens moet je hiervoor een account aanmaken, of inloggen met een al bestaand account. In het game overzicht van de Battle.net applicatie zal je een lijst aan games krijgen aan je linkerkant. Vindt hier vervolgens de pagina van Overwatch en het downloaden kan beginnen!

  Snelle gameplay in Overwatch

  In Overwatch krijg je de beschikking over 21 verschillende personages die geheel hun eigen speelstijl hebben. Overwatch staat bekend als een hero-shooter met een hoog gameplay tempo. Schiet, vlieg en teleporteer om je vijanden te slim af te zijn met een hoop uiteenlopende vaardigheden. Overwatch biedt in ieder geval genoeg uitdaging, aangezien het spel toch wel de nodige skills van je vereist.

  Overwatch komt op 24 mei uit voor de Xbox One, PS4 en PC. Je kunt Overwatch voor PC nu al hier voordelig kopen met 33% korting voor 39,99 euro, of de Overwatch PS4 en Xbox One versies hier kopen vanaf 59,99 euro.

  Overwatch

  Verkijgbaar vanaf 24 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.