Overwatch Moira nu in Public Test Realm voor PC

  Het nieuwe personage Overwatch Moira werd tijdens BlizzCon aangekondigd. Iedereen die daar aanwezig was kon de nieuwe held uitproberen.

  Inmiddels is het personage te spelen in de Public Test Realm voor de PC-versie van Overwatch. Ook is er een nieuwe map aangekondigd.

  Overwatch Moira in Public Test Realm

  Het is inmiddels alweer het 26ste Overwatch personage dat beschikbaar zal komen. Haar taak is vooral het helen van teamgenoten, dit zal zij doen met een actie die teamgenoten heelt genaamd Biotic Grasp. Haar tweede aanval is een straal die zich verbindt aan een vijand, deze neemt vervolgens hun leven.

  Verder werd er ook een nieuwe map aangekondigd tijdens BlizzCon. De hybrid map zal Blizzard World heten en heeft het thema van een pretpark. Om een beter beeld te krijgen van de map, bekijk dan de trailer die uitgebracht is.

  Bezoek de officiële Overwatch website om zelf mee te kunnen doen aan de Public Test Realm en Moira uit te kunnen proberen. De trailer van Moira is bovenaan de pagina te bekijken.

  Overwatch is nu beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. In onze Overwatch review geven we het spel een 9. Hierin benoemen we verschillende personages en gamemodi.

  Overwatch

  Verkijgbaar vanaf 24 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.